strategia reklamy - informacje

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
ceszka

strategia reklamy - informacje

Post autor: ceszka » 25 lut (ndz) 2007, 12:46:23

Od października chciałabym zacząć się uczyć w WSR na strategii... Wiem, że jeszcze trochę czasu zostało ;), ale czy któś mógłby mi opowiedzieć o tej specjalizacji. Jak to naprawdę wygląda, na co kładziony jest największy nacisk, jakie możliwości otwierają się przed absolwentami (praktycznie, nie teoretycznie), czy można to pogodzić z zajęciami z innych specjalizacji w systemie zaocznym... generalnie jak wrażenia... i co Wam tam jeszcze przyjdzie do głowy. :)

Poza tym, chciałabym prosić o podanie tytułów książek, z których korzystacie przygotowując sie do zajęć. Chociaż kilka podstawowych pozycji..

Btw, może wiecie, czy istnieje możliwość przyjścia na parę wykładów gościnnie. Chciałabym zobaczyć jak to naprawdę wygląda. :)

Za wszystkie info. z góry dziękuję :)

-ceszka

ceszka
Nowy(a)

Post autor: ceszka » 01 mar (czw) 2007, 15:45:49

czemu nikt mi nie chce nic napisać? :(

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 01 mar (czw) 2007, 18:13:56

Strategia mówi samo przez sie. Czyli wszelkie możliwe sprawy związane z reklamą poza typowo artystycznymi. Poza tym przy każdej specjalizacji musi być teoria, aby później można było pracować praktycznie. Akurat w strategii jest sporo rzeczy do typowej nauki, ale ta wiedza jest prawie zawsze sprawdzana praktycznie na zajęciach czy przy zaliczaniu. W systemie zaocznym jest raczej nie możliwe pogodzić zajęcia dwóch specjalizacji, za to oprócz zajęć obowiązkowych z SR masz do wyboru zajęcia dodatkowe w których znajdują się również zajęcia z danych specjalizacji np. z tv warsztaty montażowe, foto np. fotografia mody, studia grafiki np. komiks.
Co do nauki na zajęcia, uczysz się z tego co na nich było. Nauczyciele często podają pozycje książkowe dla tych którzy są naprawdę zainteresowani tematem, lecz wiadomości z nich nie wymagają.
A co do odwiedzenia naszej szkoły, podejrzewam, że będzie to możliwe podczas dni otwartych, a tych do września podejrzewam będzie około 10.

ODPOWIEDZ