Poszukuje reklamy FORTUNY "Fortuna się kołem nie toczy.

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Raku_AR

Poszukuje reklamy FORTUNY "Fortuna się kołem nie toczy.

Post autor: Raku_AR » 19 maja (sob) 2007, 10:54:27

Poszuje reklamy fortuny "Fortuna się kołem nie toczy..." Jest mi bardzo potrzeba do pracy maturalnej. Staram się zdobyć ją, ale nigdzie jej w internecie nie ma. Prosze o pomoc ! :). Szukam również reklamy prasowej Petro – Oil "Na pełnych obrotach", ale najważniejsze jest dla mnie znalezienie reklamy fortuny. [/url]

Mavionis
Nowy(a)

Post autor: Mavionis » 19 maja (sob) 2007, 21:28:32

widzę że korzystasz z gotowej pracy... bo widziałem kiedyś obie reklamy w jakiejś pracy maturalnej... :) jeśli sam nie znalazłeś reklamy to wątpię by ktoś inny Ci pomógł... bo reklamy łatwo znaleźć w internecie... ale reklamy które chce się znaleźć dużo dużo trudniej...

Raku_AR

Fortuna

Post autor: Raku_AR » 20 maja (ndz) 2007, 11:38:09

Wzoruje się :P :) No chyba masz racje :P To prawda, że jak się chce znaleźć reklame to jej za cholere nie znajdziesz :/ Pisałem do TV, agencji reklamowych, domów medialnych itd. ale nie odpisali jeszcze :/ Chyba wykorzystam rezerwową reklame :D GetinBank z Piotrem Fronczewskim :) Mam ją opisaną. Mam nadzieje, że wystarczająco :)

ODPOWIEDZ