Zaproszenie na warsztaty dla Mężczyzn ;)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Zaproszenie na warsztaty dla Mężczyzn ;)

Post autor: a_anka » 03 sty (czw) 2008, 22:12:48

ZAPROSZENIE NA WARSZTATY -> DLA MĘŻCZYZN

Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia:
DZIEŃ PIERWSZY
1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU
Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją.

2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja.

3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów.

4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU?
Debata panelowa z udziałem ekspertów.

5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia.

6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY
Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania.

7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego.

DZIEŃ DRUGI

l. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne

2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA Prezentacja PowerPoint.

3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli.

4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI Gra na symulatorze.

5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról.

6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe.

7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE Dostępni indywidualni psychoterapeuci.

8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY - telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 06 sty (ndz) 2008, 15:02:27

Hehe znajoma niedawno podesłała mi podobnie seksistowski dowcip tyle że bardziej pikantny. Także proszę o czytanie po 23:00 :D

20-letni mężczyzna to Kelner - rozleje zanim doniesie,
30-letni to Drwal - rąbie co popadnie,
40-letni to Wirtuoz - długo stroi, krotko gra,
50-letni to Meteorolog - z przodu opad, z tyłu wiatry,
60-letni to Młynarz - siedzi na workach i bawi sie sznurkiem

Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 06 sty (ndz) 2008, 15:21:19

nie powiem że się nie uśmiechnąłem ale mimo wszystko denerwują mnie takie stereotypy :roll:

kiti
Ekspert
Ekspert

Post autor: kiti » 06 sty (ndz) 2008, 16:05:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kiti
Ekspert
Ekspert

Post autor: kiti » 06 sty (ndz) 2008, 16:06:20

ups.... chciałam tylko trzy takie buźki wstawić a zrobiło się tego tak duuuuuuużo :roll:

krzysiu
Ekspert
Ekspert

Post autor: krzysiu » 06 sty (ndz) 2008, 18:02:28

ee.. masakra :?

kiti
Ekspert
Ekspert

Post autor: kiti » 06 sty (ndz) 2008, 18:25:16

krzysiu pisze:ee.. masakra :?
Krzyś... gdzie Twoje poczucie humoru (wrodzone jak mniemam :wink: )

ODPOWIEDZ