O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Wiciu
- Loża WSR

autor: Wiciu » 06 sty (ndz) 2008, 14:28:35
Nie wiem czy taki temat był bo wiadomo że jestem leniem i nie chce mi się przeszukiwać miliardów stron ale mimo wszystko coś takiego postanowiłem zrobić.
Chodzi o to by wpisywać tu wydarzenia kulturalne; wystawy, koncerty, pokazy itp.. (i prosiłbym raczej o nie wrzucanie wiadomości typu:
dziś w dyskotece XXX zagra dj pędzel i będą super manieczki..ktoś się wybiera? nie chce tu raczej nic na temat potańcówek tego typu!)
Forma miałaby wyglądać następująco:
data, miejsce i nazwa wydarzenia (dobrze by było gdyby font był pogrubiony) z wyprzedzeniem minimum kilku godzin. Dodatkowo można pokrótce opisać imprezę lub podać do niej linka.
aaa i proszę nie wyprzedzać o np miesiąc bo później może być ciężko taką informację odnaleźć :]
i jako że WSR znajduję się w Warszawie to skupmy się jedynie na tym mieście.
Prosiłbym by nie offtopować i nie spamować tego tematu, gdyż nie ma to być czat a raczej informator w którym można znaleźć 'co? gdzie? kiedy?' podane czarno na białym! jedynymi wpisami wykraczającymi poza podaną wyżej formę może być to czy dana osoba się wybiera na opisane wydarzenie, jak również pytania stricte dotyczące imprezy. wszelkie inne dyskusje proszę by były usuwane przez moderatorów!
lub przenoszone na CZAD
dziękuję za uwagę

-
Wiciu
- Loża WSR

autor: Wiciu » 07 sty (pn) 2008, 23:09:23
hallllo...nikt nic nie wie co dziać się będzie??? ..nikt nigdzie się nie rusza???

-
Wiciu
- Loża WSR

autor: Wiciu » 08 sty (wt) 2008, 00:14:45
ale mój fajniejszy jest

-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 27 mar (czw) 2008, 01:14:50
ja walne offtopa - możecie zawsze wykasować

chciałam się oficjalnie przywitać, bo widzę znajomych w tym temacie

.
Chłopaki, ja chętnie spotkam się z Wami jak i innymi ludźmi których znam. Trzeba odświerzyć znajomości! Piwko czy jakieś tańce mile widziane, także dajcie znać, a jak tylko będę miała czas, to się zjawię

. W razie mój nr gg macie w moim profilu

kto mnie pamięta i ma ochotę na piwko w moim towarzystwie to niech pisze, hehe.