Napisz jej/jemu o tym tutaj
Szczere wyznania
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Terrorystka
- Czasami coś napisze

Szczere wyznania
Kochasz kogoś? Czy może ktoś podoba Ci się a nie masz odwagi czy śmiałości mu/ jej o tym powiedzieć ?
!
-
seize
- Loża WSR

3 letnia stabilność uczuć
Hehe czyżby konkurencja dla jednego z tematów Happy ..?

-
Martusia B
- Ekspert

-
Martusia B
- Ekspert

-
seize
- Loża WSR

Wiesz forum skrywa wiele rzeczy, jest taką skarbnicą wszeteczną i nawet jak ktoś będzie robił "konkurencję" to i tak poprzednie wątki mają sporą wartość; chociażby historyczną czy też sentymentalna*Happy pisze:No widzisz Rozmiarku, tak to jest człowiek zniknie z forum to od razu chcą go wycyckać i konkurencję zrobić. Ciekawe czy ten temacik podgoni moje 402 strony w lawie.
* Ot jak choćby dla mnie np.
Magdusia (dn. 26-06-2005) pisze:złozyłam w czwartek 23 czerwca papiery spotykając pana Seize co mnie na ulicy rozpoznał...(...)
-
trocu
- Czasami coś napisze

Re: Szczere wyznania
Zacznij pierwszaTerrorystka pisze:Kochasz kogoś? Czy może ktoś podoba Ci się a nie masz odwagi czy śmiałości mu/ jej o tym powiedzieć ?
Napisz jej/jemu o tym tutaj!
-
Ellie
- Bywalec

Ten temat przypomina mi trochę stronę http://www.postsecret.blogspot.com/
którą swoją drogą polecam odwiedzać co niedzielę, gdy są aktualizacje. Niektóre sekrety są równie przerażające co wzruszające.
-
Augustanna
- Czasami coś napisze

-
Augustanna
- Czasami coś napisze

FGH? No dobra, nie pytam.Tekla pisze:NIE-beznadziejny-temat: taki, że gdy czytam pierwszego posta, nie czuję się jakbym wypełniała "Złote myśli", lub inne "FGH"
A tak na marginesie, co w tym złego?
No chyba, że na forum już nie można się swobodnie wypowiadać [wyobraźmy sobie, że ludzie są różni i nie każdego interesuje to samo/mają skrajnie różne potrzeby], tylko jest jakiś genialny próg 'mądrości/inteligencji' poniżej którego tematy są wywalane/ignorowane/pożerane w całości, a twórców się linczuje?
-
Tekla
- Zaczyna działać

Już spytałaś. Ironicznie o "ABC", odpowiednika "Złotych myśli"...
Jak widać temat nie jest kasowany, nikt nikogo nie linczuje, nikt nie powiedział, że to złe i czci zarazem szatana, a potępia niewinne istoty.
Wątpię jedynie aby temat był wykorzystany zgodnie z założeniami Terrorystki.
No chyba, że ludzie zaraz zaczną pisać o swoich obiektach westchnień i wyznawać im miłość na forum, a obiekty na pewno tu wejdą i dowiedzą się o swoich fanach. Wtedy się przekonam do "znadziejności" tego tematu:PP
Jak widać temat nie jest kasowany, nikt nikogo nie linczuje, nikt nie powiedział, że to złe i czci zarazem szatana, a potępia niewinne istoty.
Wątpię jedynie aby temat był wykorzystany zgodnie z założeniami Terrorystki.
No chyba, że ludzie zaraz zaczną pisać o swoich obiektach westchnień i wyznawać im miłość na forum, a obiekty na pewno tu wejdą i dowiedzą się o swoich fanach. Wtedy się przekonam do "znadziejności" tego tematu:PP