Czy zdążymy z przygotowaniami do Euro 2012?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
KonaSan
Nowy(a)

Czy zdążymy z przygotowaniami do Euro 2012?

Post autor: KonaSan » 22 wrz (pn) 2008, 19:55:05

Ależ to kontrowersyjny temat, nie sądzicie? Każdy ma na ten temat inne zdanie, a ja chciałabym poznać wasze opinie związane z organizacją euro 2012 :)
Minister sportu Mirosław Drzewiecki twierdzi, że nic nie zagraża przygotowaniom do piłkarskich rozgrywek i co najlepsze, że sytuacja na Ukrainie prezentuje się gorzej niż w Polsce. Tutaj pragnę zauważyć, że Ukraina oddała już do użytku pierwszy stadion w Dniepropietrowsku, a my dalej stoimy w miejscu i jedyne co ostatnio działo się na stadione X-lecia, to finał Red Bull X-Fighters. Moim zdaniem odbiorą nam mistrzostwa, nie zdążymy, będzie porażka, syf i malaria. Ale pewnie się nie znam, wybrałam ten temat, bo liczę, że ktokolwiek coś w nim napisze :P Tak czy owak, sami najlepiej widzimy, co dzieje się w Warszawie, a raczej - co się NIE dzieje, a dziać się powinno.

A teraz zapraszam do wyrażania swoich opinii na ten jakże nam wszystkim bliski temat :)

broda
Nowy(a)

Post autor: broda » 22 wrz (pn) 2008, 20:27:16

Chyba to wystarczy za komentarz ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=OM0d2XKL-uw

Midgamence
Nowy(a)

Post autor: Midgamence » 04 paź (sob) 2008, 12:36:22

Ja mam głęboką nadzieje że zdążymy, a cała impreza się uda ; )
Potrzeba nam tylko paru inwestorów i ludzi dobrej woli ; p

margarita
Nowy(a)

Post autor: margarita » 11 paź (sob) 2008, 13:58:46

Ruszyły pierwsze prace na stadionie X-lecia sama widziałam furgonetki z gruzem około 12 w nocy wiec chyba pracować będą cala dobę żeby zdążyć hehe. jednak nie widzę tego w przyszłości.

ODPOWIEDZ