Żyrafa żyrafa bałwanek [Gala Polskiego Konkursu Reklamy 09]

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
dohtur
Nowy(a)

Żyrafa żyrafa bałwanek [Gala Polskiego Konkursu Reklamy 09]

Post autor: dohtur » 30 kwie (czw) 2009, 01:28:30

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Wspomnienia z wczorajszej Gali

Post autor: s_wojtkowski » 30 kwie (czw) 2009, 09:47:00

Rzeczywiście, ta reklama zrobiła na gościach wczorajszej Gali Polskiego Konursu Reklamy AD 2009 największe wrażenie. Myślę, że jest naprawdę wyjątkowa - no i nie wszystkim znana.

Ale dla mnie najfajniejszym momentem było ogłoszenie wyników w kategorii Design Students - poprzez głosowanie internautów współzwycięzcami w tej kategorii zostali Kasia Giemza i Paweł Nowak z SG II, czyli team kreatywny Warszawskiej Szkoły Reklamy!

Obrazek
Nasi zwycięzcy tuż po części oficjalnej, z dyplomami i... wykwintnymi miętowymi drinkami

Chyba po raz pierwszy na tym znamienitym forum (Polski Konkurs Reklamy to największy, najważniejszy i najbardziej prestiżowy festiwal reklamy w Polsce), wobec wszystkich rekinów polskiej reklamy, nazwa naszej szkoły została wypowiedziana w duchu tryumfu, a nie wyłącznie w formie podziekowań za pomoc przy organizacji etc. itp.

Kate & Pablo - gratulacje!

A oto krótka dokumentacja fotograficzna wczorajszej gali:

Obrazek
Wejście do Multikina Złote Tarasy, gdzie odbywała się Gala

Obrazek
Trzy najważniejsze postacie wieczoru: Anna Zimecka (PR & Project Manager Stowarzyszenia Komunikacji Marketingowej SAR, producent wczorajszej gali); Kot Przybora (dyrektor kreatywny agencji PZL - tej od Żubra i Mumio - oraz prezes Klubu Twórców Reklamy); Paweł Tyszkiewicz (dyrektor Stowarszyszenia Komunikacji Marketingowej SAR)

Obrazek
Rzut oka na scenę; tradycyjny obrazek - wyczytywanie nazwisk nagrodzonych twórców lub/i nazw uhonorowanych agencji, połączone z gigantyczną prezentacją ich prac

Aleksandra
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Aleksandra » 07 maja (czw) 2009, 15:39:05

Byłam, widziałam, słyszałam. Ino, że migali tymi wszystkimi pracami strasznie szybko. Może jakiś link do zwycięskiej pracy? :)

dohtur
Nowy(a)

Post autor: dohtur » 09 maja (sob) 2009, 20:14:09

Aleksandra
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Aleksandra » 12 maja (wt) 2009, 20:22:33

zacne :)

ODPOWIEDZ