Zlosliwiec

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Rajdon
Nowy(a)

Zlosliwiec

Post autor: Rajdon » 21 kwie (śr) 2004, 11:46:36

Misiu z Zajączkiem złapali złotą rybkę a rybka do ze nich starym tekstem, że 3 życzenia i w ogóle, tylko wypuście ją. Na to Misiu:
- Chciałbym żeby w naszym lesie były same niedźwiedzice tylko ja sam jeden samiec niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i w lesie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Teraz kolej Zajączka:
- A ja chciałbym motorek.
Miś na niego gały wywalił, rybka mało orła nie wywinęła, ale cóż. Myk-bzyk i Zajączek już ma motorek. Misiu podjarany, ciągnie dalej:
- Ja to bym chciał, żeby w całej Polsce były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden samiec niedźwiedź. Rybka myk-bzyk i w Polsce same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Zajączek skromnie poprosił o kask. Myk-bzyk Zajączek w kasku. Misiu podjarany wali:
- Rybka, ja to bym chciał, żeby na całym świecie były same niedźwiedzice, tylko ja sam jeden niedźwiedź.
Rybka myk-bzyk i na całym wiecie same niedźwiedzice i żadnego samca prócz Misia. Misiu cały happy i napalony jak buhaj po urlopie, leje z Zajączka. Zajączek wsiadając na motorek, rzuca na odchodne:
- A ja bym chciał, żeby Misiu był pedałem...

maga
Nowy(a)

Post autor: maga » 20 sie (pt) 2004, 11:39:40

juz to gdzies widzialam ...tylko zakonczenie odrobine inne...cos o casych niedzwiedziach na swiecie...kawal niezly o tym jak tu innym dopierniczyc...zeby sie im za dobrze nie wiodlo...

Landers69
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Landers69 » 07 paź (czw) 2004, 13:43:53

dobre !!!!

ODPOWIEDZ