Casting dla sobowtórów

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Casting dla sobowtórów

Post autor: s_wojtkowski » 02 lut (śr) 2011, 15:15:34

Zaproszono nas - zapraszamy Was

Rozdają autografy, chodzą po czerwonym dywanie, zbierają oklaski. Kogoś przypominają, ale to niepowtarzalne gwiazdy.

Zapraszamy na pierwszy w Polsce casting dla sobowtórów! Jesteś do kogoś podobny? Przyjdź. Pokaż się. Najlepsi rozpoczną współpracę z największą w Polsce agencją sobowtórów !

5 lutego 2011, godz.18.00

Klub Maska, Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa

Po castingu zapraszamy na Bal Gwiazd Hollywood!

W programie:
Tina Turner
Marylin Monroe

Wieczór poprowadzi Elvis - Michał Milowicz oraz Chuck N.

Po czerwonym dywanie, w blasku fleszy i aparatów przejdą “Chuck Norris, Michael Jackson oraz Lech Wałęsa”. Podczas Hollywood Stars profesjonalny fotograf zamieni się w paparazzi. Flesze, kamery, drogie drinki, muzyka filmowa, a przede wszystkim czerwony dywan wprowadzą gości w atmosferę Gali Oskarowej.

Zapraszamy do wcielenia się w rolę ulubionego gwiazdora. Goście w najefektowniejszych przebraniach dostaną atrakcyjne nagrody i zostaną wpisani w historię alei gwiazd. Bal uświetni wernisaż fotografii Moniki Pastuszak pt.:”Hollywood stars in Warsaw"

Agencja sobowtórów - Imprezy z udziałem sobowtórów gwiazd i polityków. Organizowanie imprez, wieczorów i show, wynajem sobowtórów. Scenariusze imprez pod klimat sobowtórów. Chuck Norris, Michael Jackson, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Napoleon, Freddie Mercury oraz wielu innych. www.agencjasobowtorow.pl

marblehouse
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: marblehouse » 06 kwie (śr) 2011, 20:28:43

i ktoś był? ja w naszej szkole widziałam kilka nadających się, moim zdaniem osób :o ale lepiej nie będę pisać kto i kogo przypomina, bo się poobrażają jeszcze

Malgoszata
Nowy(a)

Post autor: Malgoszata » 07 kwie (czw) 2011, 20:40:04

Wiele ludzi by pewnie poszło, tyle, że są podobni zupełnie do nikogo... (suchar) ;).

ODPOWIEDZ