Polskapresse, wiodący koncern medialny, właściciel m.in. portalu Naszemiasto.pl, ponad 30 serwisów informacyjnych, portalu ogłoszeniowego Gratka.pl oraz 9 największych dzienników regionalnych w Polsce, w związku z dynamicznym rozwojem działalności internetowej, poszukuje kandydatów na stanowisko:
Młodszy Traffic
Miejsce pracy: Warszawa
Kod ref. KB/ WAW/ MTM
Zadania:
- weryfikację kreacji reklamowych
- definiowanie i kontrolę kampanii reklamowych
- analizę skuteczności kampanii
- przygotowywanie raportów kampanii
- obsługę i nadzorowanie reklamodawców autopromocyjnych
- tworzenie prostych skryptów i małych serwisów
Wymagania:
- Ukończone studia magisterskie lub studentka/student min. 4-ego, 5-tego roku studiów
- Podstawowa znajomość HTML, JavaScript, Flash i programów graficznych
- Sumienność i wysokie zdolności organizacyjne
- Umiejętność logicznego i analitycznego myślenia
- Umiejętność pracy w zespole
- Komunikatywność
- Dobra organizacja pracy
- Systematyczność
Oferujemy:
Jeżeli chcesz pracować w miejscu, gdzie …
- Staniesz się członkiem dynamicznie rozwijającej się firmy o ugruntowanej pozycji na rynku
- Będziesz współpracował z profesjonalistami o dużym doświadczeniu i umiejętnościach
- Panuje miła atmosfera w pracy
Zainteresowane osoby prosimy o przysłanie swojego cv i listu motywacyjnego.
Prosimy o wpisanie kodu ref. KB /WAW/MTM w tytule maila.
Aplikacja przez: http://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-traf ... ta,2282697
Młodszy Traffic poszukiwany
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
hm, mam jedno pytanie dotyczące wymagań, mianowicie dlaczego '- Ukończone studia magisterskie lub studentka/student min. 4-ego, 5-tego roku studiów'?
gdyby chodziło o to, że ma to być 4/5 rok konkretnego kierunku {np. informatyka, technologia drewna, gotowanie ryżu} to ja rozumiem- na tym roku teoretycznie student już ma jakąś wiedzę itp. jeśli kierunek nie jest sprecyzowany, do nie do końca rozumiem dlaczego rok studiów jest określony?
a ponadto- dlaczego nie może być osoba w trakcie studiów magisterskich? 
żeby nie było- nie chcę się czepiać, po prostu mnie to ciekawi
gdyby chodziło o to, że ma to być 4/5 rok konkretnego kierunku {np. informatyka, technologia drewna, gotowanie ryżu} to ja rozumiem- na tym roku teoretycznie student już ma jakąś wiedzę itp. jeśli kierunek nie jest sprecyzowany, do nie do końca rozumiem dlaczego rok studiów jest określony?

żeby nie było- nie chcę się czepiać, po prostu mnie to ciekawi

-
- Zaczyna działać
Zwykle to właśnie osoby kończące studia to te, które są zainteresowane poszukiwaniem pracy już bardziej na poważnie. Taka osoba - kończąca studia jest tez teoretycznie bardziej dostępna, za moment te studia skończy a związana z jakaś firmą po prostu w niej już zostanie. Czasem ma to też związek z zatrudnianiem studentów i/lub absolwentów w porozumieniu z Urzędem Pracy (np. program stażowy) gdzie wyraźniej jest określone jaka osoba i na jakich warunkach może być zatrudniona by jej zatrudnienie było dofinansowane.