Euro 2004
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
niestety piłka jako sport nie bardzo mnie kreci, aby ja kopnac musze wymieniac na plażową; nie oglądałem zatem, wymik znam z E-o Sportu i uwazam ze Grekom się to zwycięzstwo należało za przekręt z biletami jaki im zafundowali Portugalczycy
szkoda ze nie jestem nałogowym graczem, bo bym postawil na Portugalię i może bym na zupę zarobił
szkoda ze nie jestem nałogowym graczem, bo bym postawil na Portugalię i może bym na zupę zarobił

-
- WSR Guru
Taka tam kopanina, jakos nie jestem za pilka nozna zwlaszcza, ze jak wyzej wymieniony kolega podpowiedzial strata czasu kopia i maja z tego pieniadze....
Jest to jakis zarobek(niemaly) na zycie.
Moze bym ogladal gdyby chociaz Polska sie dostala i wtedy kibicowal....
Ale to zludne marzenia gdyz marne szanse poza tym my kibicujemy strasznie ostro.
P.S. nie mam zamiaru za nikim obstawac i kibicowac nie swoim druzynom-wiec jak to stryjenka mawiala
- as they wish:)
Jest to jakis zarobek(niemaly) na zycie.
Moze bym ogladal gdyby chociaz Polska sie dostala i wtedy kibicowal....
Ale to zludne marzenia gdyz marne szanse poza tym my kibicujemy strasznie ostro.
P.S. nie mam zamiaru za nikim obstawac i kibicowac nie swoim druzynom-wiec jak to stryjenka mawiala
- as they wish:)
-
- Loża WSR
Meczyk ogladalem tym razem w tv. W koncu to final. Nawet w takim wewnetrznym typerku wytypowalem wynik idealnie. Hehe gdy nie ma Polski zaklady swietnie podgrzewaja wszelkie zaklady. Znajomy na Grecji w ME wygral kilkaset zl. No ale to juz hazard nie zabawa. Nie mozna sie wkurzac na Grekow ze Portugalczycy, Czesi czy Francuzi nie umieli im strzelic gola. Te mistrzostwa to jakas nadzieja dla nas ze mozna cos osiagnac w pilce. Bo liczy sie druzyna nie idywidualnosci.
Juz zreszta Liga Mistrzow wskazywala ze to beda mistzostwa niespodzianek. Ale z poczatku trudno bylo liczyc na Grecje raczej Dania czy Szwecja mogly byc czarnym koniem.
Portugalia ma najpiekniejszy jezyk na swiecie, sliczne dziewczyny, bardzo dobrych pilkarzy i piekne tradycje w futbolu. Nie zmienia to jednak faktu ze w tych mistrzostwach grala przecietnie i nie zasluzyla na mistrzostwo. To samo Holandia. Jak mozna z takim potencjalem jaki maja te druzyny grac z 1 napastnikiem. Zal mi jedynie Czechow. Nie za bardzo ich lubie ale w tych mistrzostwach pokazali klase.
Co do samego meczu to szczegolnie ciekawe sa staty. Strzaly Portugalia -Grecja 17-4, celne 5-1, rzuty rozne 10-1 . A to wlasnie po tym 1 roznym strzelili bramke.Grecy grali diabelnie efektywnie i madrze. No a my mozemy sie jeszcze chwalic ze tuz przed mistrzostwami pokonalismy (1-0 w beznadziejnym stylu) przyszlych mistrzow Europy
Juz zreszta Liga Mistrzow wskazywala ze to beda mistzostwa niespodzianek. Ale z poczatku trudno bylo liczyc na Grecje raczej Dania czy Szwecja mogly byc czarnym koniem.
Portugalia ma najpiekniejszy jezyk na swiecie, sliczne dziewczyny, bardzo dobrych pilkarzy i piekne tradycje w futbolu. Nie zmienia to jednak faktu ze w tych mistrzostwach grala przecietnie i nie zasluzyla na mistrzostwo. To samo Holandia. Jak mozna z takim potencjalem jaki maja te druzyny grac z 1 napastnikiem. Zal mi jedynie Czechow. Nie za bardzo ich lubie ale w tych mistrzostwach pokazali klase.
Co do samego meczu to szczegolnie ciekawe sa staty. Strzaly Portugalia -Grecja 17-4, celne 5-1, rzuty rozne 10-1 . A to wlasnie po tym 1 roznym strzelili bramke.Grecy grali diabelnie efektywnie i madrze. No a my mozemy sie jeszcze chwalic ze tuz przed mistrzostwami pokonalismy (1-0 w beznadziejnym stylu) przyszlych mistrzow Europy