Żyrafa ;)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Rajdon
Nowy(a)

Żyrafa ;)

Post autor: Rajdon » 21 kwie (śr) 2004, 11:44:47

Żyrafa opowiada zajączkowi:
- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuuugą szyję. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem... pomyśl: każdy listek, który zerwę i przeżuję, wędruje potem tak dłuuugo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...
Zajączek słucha nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej :
- A gdy przychodzi upał... idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpuję wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, orzeźwiająca woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią ... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyję.
Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:
- A powiedz, rzygałaś kiedyś?

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Z pozdrowieniami dla Zyrki :)

Post autor: sinar » 27 kwie (wt) 2004, 11:43:03

Pecet w kształcie żyrafy

Indywidualiści, zmęczeni monotonią standardowej komputerowej obudowy, mogą ją odmienić przy pomocy tajwańskich „klocków” Lubic. Zestawy elementów tej firmy pozwalają użytkownikowi na własnoręczne złożenie obudowy o wymarzonym kształcie. Podobno największą popularnością cieszą się modele do składania żyrafy i samolotu. Jednak podobnie jak w przypadku konstrukcji z klocków Lego, osoby o bogatej fantazji mogą wykorzystać oferowane zestawy do tworzenia własnych, niezwykłych kompozycji. Wielbiciele obudów Lubic mogą też poszukać inspiracji w galerii zdjęć oraz podyskutować i wymienić wrażenia na forum dyskusyjnym, założonym na stronie internetowej producenta klocków, firmy Aerocool.

(Enter)

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 09 maja (ndz) 2004, 22:14:49

:(

ODPOWIEDZ