Żyrafa opowiada zajączkowi:
- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuuugą szyję. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem... pomyśl: każdy listek, który zerwę i przeżuję, wędruje potem tak dłuuugo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...
Zajączek słucha nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej :
- A gdy przychodzi upał... idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpuję wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, orzeźwiająca woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią ... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyję.
Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:
- A powiedz, rzygałaś kiedyś?
Żyrafa ;)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Z pozdrowieniami dla Zyrki :)
Pecet w kształcie żyrafy
Indywidualiści, zmęczeni monotonią standardowej komputerowej obudowy, mogą ją odmienić przy pomocy tajwańskich „klocków” Lubic. Zestawy elementów tej firmy pozwalają użytkownikowi na własnoręczne złożenie obudowy o wymarzonym kształcie. Podobno największą popularnością cieszą się modele do składania żyrafy i samolotu. Jednak podobnie jak w przypadku konstrukcji z klocków Lego, osoby o bogatej fantazji mogą wykorzystać oferowane zestawy do tworzenia własnych, niezwykłych kompozycji. Wielbiciele obudów Lubic mogą też poszukać inspiracji w galerii zdjęć oraz podyskutować i wymienić wrażenia na forum dyskusyjnym, założonym na stronie internetowej producenta klocków, firmy Aerocool.
(Enter)
Indywidualiści, zmęczeni monotonią standardowej komputerowej obudowy, mogą ją odmienić przy pomocy tajwańskich „klocków” Lubic. Zestawy elementów tej firmy pozwalają użytkownikowi na własnoręczne złożenie obudowy o wymarzonym kształcie. Podobno największą popularnością cieszą się modele do składania żyrafy i samolotu. Jednak podobnie jak w przypadku konstrukcji z klocków Lego, osoby o bogatej fantazji mogą wykorzystać oferowane zestawy do tworzenia własnych, niezwykłych kompozycji. Wielbiciele obudów Lubic mogą też poszukać inspiracji w galerii zdjęć oraz podyskutować i wymienić wrażenia na forum dyskusyjnym, założonym na stronie internetowej producenta klocków, firmy Aerocool.
(Enter)