teraz konkrety...
Pisze mature z j. polskiego na temat obrazu świata kreowanego przez reklamy i zaracam się do Was jako ludzi o b0ogatej wiedzy na ten temat o pomoc... pomoc polegajacą na dostępie do materiałów reklamowych, czyli zwykłych reklam... niestety wyzbyłem się z domu wynalazku technicznego zwanego "magnetowid" i niemoge nagrać sobie reklam z telewizji - dlatego potrzebuje reklamy zgrane juz na komputer - ogólnie to interesują mnie teraz tylko reklamy, ponieważ prace jako samą w sobie już niemal kończe - no chyba ze ktoś piosał z Was na identyczny temat to z chęcią z nim porozmawiam o tym i owym...
Jeśli chodzi natomiast o te reklamy to liczą się przedewszystkim reklamy wizualne ale nie filmy, zwykłe "plakaty" dlatego jeśli ktoś z Was ma jakieś tego typu reklamy na kompie to będę bardzo wdzięczny jeśli zechce mi pomóc... oczywiście jeśli ktoś ma jakieś filmy reklamowe to też z chęcią z nich skorzystam... pozdrawiam wszystkich i być może spotkamy się za pare miesięcy bo tematyka reklamy jest mi bardzo bliska:P
... z góry wielkie dzięki za chęć pomocy...
zapomniałbym o kontakcie:
GG: 5496934
mail: cactus_ss@o2.pl