W dniach 02-04 marca 2006 w Warszawie miał miejsce tzw. Salon Edukacyjny Perpektyw. To największe targi edukacyjne w tej części Europy. WSR brała w nich udział jako aktywny wystawca (i nie tylko - realizowaliśmy tam także film dokumentalno-promocyjny dla organizatorów).
Stoisko nasze wyglądało sympatycznie (ciągle robimy postępy), a i ekipa hostess była lepiej przygotowana i (jeszcze) bardziej profesjonalna niż w zeszłym roku. Dziękuję Wam, dziewczyny*. Teraz z nadzieją czekamy na efekty. Czy zaczynający się wkrótce nabór zakończy się (znowu) sukcesem?
* Do "mojej" ekipy (obsługi stoiska) należeli: Martunia Rozińska (SR I - szefowa), Ania Guralska (SR II - artystka), Ewelina Porowska (SG II - zaopatrzeniowiec), Martunia Uszyńska (FOTO I - wizażystka), Magda Kucińska (SG II - superhostessa), Ania Kołpakówna i Irmina Zaorska (obie SG II - asystentura superhostessy), Pablo Maryniak (FOTO II - dokumentalista).
Myślę, że Adam Zięcina, który był kierownikiem produkcji filmu, podziękuje jeszcze oddzialne swojej ekipie. Widziałem w niej Anię Budzik, Adama Żabickiego, Dominika Mirowskiego, Łukasza Kopeć, Mikołaja Roberta, Dawida Stopę (pewnie o kimś jeszcze zapomniałem).
Targi edukacyjne Perspektyw
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Targi edukacyjne Perspektyw
Ostatnio zmieniony 09 mar (czw) 2006, 10:31:12 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać