Targi edukacyjne Perspektyw

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Targi edukacyjne Perspektyw

Post autor: s_wojtkowski » 06 mar (pn) 2006, 11:48:26

W dniach 02-04 marca 2006 w Warszawie miał miejsce tzw. Salon Edukacyjny Perpektyw. To największe targi edukacyjne w tej części Europy. WSR brała w nich udział jako aktywny wystawca (i nie tylko - realizowaliśmy tam także film dokumentalno-promocyjny dla organizatorów).

Stoisko nasze wyglądało sympatycznie (ciągle robimy postępy), a i ekipa hostess była lepiej przygotowana i (jeszcze) bardziej profesjonalna niż w zeszłym roku. Dziękuję Wam, dziewczyny*. Teraz z nadzieją czekamy na efekty. Czy zaczynający się wkrótce nabór zakończy się (znowu) sukcesem?

* Do "mojej" ekipy (obsługi stoiska) należeli: Martunia Rozińska (SR I - szefowa), Ania Guralska (SR II - artystka), Ewelina Porowska (SG II - zaopatrzeniowiec), Martunia Uszyńska (FOTO I - wizażystka), Magda Kucińska (SG II - superhostessa), Ania Kołpakówna i Irmina Zaorska (obie SG II - asystentura superhostessy), Pablo Maryniak (FOTO II - dokumentalista).

Myślę, że Adam Zięcina, który był kierownikiem produkcji filmu, podziękuje jeszcze oddzialne swojej ekipie. Widziałem w niej Anię Budzik, Adama Żabickiego, Dominika Mirowskiego, Łukasza Kopeć, Mikołaja Roberta, Dawida Stopę (pewnie o kimś jeszcze zapomniałem).
Ostatnio zmieniony 09 mar (czw) 2006, 10:31:12 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.

rozi
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: rozi » 08 mar (śr) 2006, 21:46:32

wielkie dziękim wszyskim którzy zgodzili się pomóc w organizacji i wzieli czynny udził w Targach Edukacyjnych Perspektyw.
było naprawdę miło i sympatycznie.

jeszcze raz wielkie dzięki również dla ekipy filmowej

pozdrawiam

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 09 mar (czw) 2006, 06:43:01

chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdjęcia :!: chcemy zdję... :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Marino
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Marino » 09 mar (czw) 2006, 22:25:14

Elo jak mi powiecie jak to zrobić to wrzucę pare....

Magdusia
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Magdusia » 09 mar (czw) 2006, 22:34:41

wyslij mi na maila: iduna@interia.pl
a wrzuce na serwer i dam tu linka :)

Marino
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Marino » 10 mar (pt) 2006, 08:43:59

Ej, ale koledzy z telewizyjnej także dokumentowali, co się dzieje na targach, na matrycy fotograficznej jak i na taśmach kamery...im także należy się podziękować za pracę(lżejszą i cięższą) naprawdę zgrana ekipa się zebrała na targach z tv i inne specjalizacje także się dogadywały.. :D

ODPOWIEDZ