nosens@***SPAM***.pl pisze:cze mam maly problem z moja praca maturalna no moze nie maly ale ogromnyy:( moj temat brzmi >FUNKCJA IMPRESYWNA REKLAMY< co to wogole znaczy:F pisze czytam glupie ksiazki i nie wiem co czyatm moze ktos zna jakies str o czyms podobnym bylbym wdzieczny 8O
funkcja impresywna reklamy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Re: funkcja impresywna reklamy
nosens@***SPAM***.pl pisze:cze mam maly problem z moja praca maturalna no moze nie maly ale ogromnyy:( moj temat brzmi >FUNKCJA IMPRESYWNA REKLAMY< co to wogole znaczy:F pisze czytam glupie ksiazki i nie wiem co czyatm moze ktos zna jakies str o czyms podobnym bylbym wdzieczny 8O
A pouczyć się trochę i zrozumieć to nie można już?! Ja wam mogę coś poradzić - nie przesadzajcie z ilością materiału. Nagrajcie to sobie na dyktafon i zmierzcie czas. Nauczcie się mówić tak jak to przygotowaliście. Ja straciłem trzy punkty tylko za to, że nie dokończyłęm pracy, bo poszedłem po ambicji i napisałem zbyt wiele, by to zmieścić w pracy :/ Lepiej się streścić.Anonim pisze:nosens@***SPAM***.pl pisze:cze mam maly problem z moja praca maturalna no moze nie maly ale ogromnyy:( moj temat brzmi >FUNKCJA IMPRESYWNA REKLAMY< co to wogole znaczy:F pisze czytam glupie ksiazki i nie wiem co czyatm moze ktos zna jakies str o czyms podobnym bylbym wdzieczny 8O