funkcja impresywna reklamy

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Gość

Re: funkcja impresywna reklamy

Post autor: Gość » 29 lis (śr) 2006, 18:10:57

nosens@***SPAM***.pl pisze:cze mam maly problem z moja praca maturalna no moze nie maly ale ogromnyy:( moj temat brzmi >FUNKCJA IMPRESYWNA REKLAMY< co to wogole znaczy:F pisze czytam glupie ksiazki i nie wiem co czyatm moze ktos zna jakies str o czyms podobnym bylbym wdzieczny 8O

Gość

Post autor: Gość » 30 sty (wt) 2007, 14:16:51

nosens@***SPAM***.pl pisze:cze mam maly problem z moja praca maturalna no moze nie maly ale ogromnyy:( moj temat brzmi >FUNKCJA IMPRESYWNA REKLAMY< co to wogole znaczy:F pisze czytam glupie ksiazki i nie wiem co czyatm moze ktos zna jakies str o czyms podobnym bylbym wdzieczny 8O

Mikołaj Karawacki

Post autor: Mikołaj Karawacki » 24 kwie (wt) 2007, 19:10:58

Anonim pisze:
A pouczyć się trochę i zrozumieć to nie można już?! Ja wam mogę coś poradzić - nie przesadzajcie z ilością materiału. Nagrajcie to sobie na dyktafon i zmierzcie czas. Nauczcie się mówić tak jak to przygotowaliście. Ja straciłem trzy punkty tylko za to, że nie dokończyłęm pracy, bo poszedłem po ambicji i napisałem zbyt wiele, by to zmieścić w pracy :/ Lepiej się streścić.

Ania16

funkcje

Post autor: Ania16 » 01 paź (czw) 2009, 19:46:27

hej ja mam problem z praca domowa bo musze napisac 4 teksty o roznych funkcjach na ten sam temat... czy moglby mi ktos pomoc. Bardzo prosze:):)

ODPOWIEDZ