Sen, jawa, czy tylko reklama?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

nie warto byc takim dociekliwym i tak suma sumarum w koncu dowiesz sie ze to jakas kampania reklamowa zarcia dla zwierzakow czy cos like PSYgarnij kropke tudziez psa, kota czy tez bezdomnego
To tak samo jak z Heyahh ludzie sie podniecali ta lapka i co no i nic.... teraz bedzie tak samo ktos wpadl na genialna kampanie polegajaca na wykorzystaniu ambient media i przy niskich kosztach trzepie sobie zaciekawienie setek ludzi. A tu jeszcze sa miedzy nami osoby ktore takie rzeczy podniecaja boshe.... no comment 
-
PeterM
- Zaczyna działać

-
Havoc
- Loża WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

DOG IN THE FOG...
Już wiem, co to jest. Nie wiem jednak czy nie popsuję Wam zabawy, więc powiem tylko... DOG IN THE FOG...
[Nie bardzo lubię określenie "działania ambientowe" czy "ambient media", ale chyba już się ono przyjęło; chodzi po prostu o wszelkie niestandardowe formy i nośniki reklamy, ale obejmuje też inne formy promocji, np. komentowaną w tym topic'u akcję promocyjną z "niewidzialnymi psami"; jako konserwatysta nazewniczy (i nie tylko) wolę po prostu pojęcie działań czy mediów BTL (Below-The-Line) - ma swoją tradycję, a jak najbardziej (i dokładnie) obejmuje cały ten współczesny "ambient".]
[Nie bardzo lubię określenie "działania ambientowe" czy "ambient media", ale chyba już się ono przyjęło; chodzi po prostu o wszelkie niestandardowe formy i nośniki reklamy, ale obejmuje też inne formy promocji, np. komentowaną w tym topic'u akcję promocyjną z "niewidzialnymi psami"; jako konserwatysta nazewniczy (i nie tylko) wolę po prostu pojęcie działań czy mediów BTL (Below-The-Line) - ma swoją tradycję, a jak najbardziej (i dokładnie) obejmuje cały ten współczesny "ambient".]
Ostatnio zmieniony 16 kwie (sob) 2005, 16:04:52 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 3 razy.
-
seize
- Loża WSR

Re: DOG IN THE FOG...
E tam tez mi zabawa - to tylko max 5.1% obj.wojtkowski pisze:Już wiem, co to jest. Nie wiem jednak czy nie popsuję Wam zabawy, więc powiem tylko... DOG IN THE FOG...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

No, po mojej podpowiedzi to już nie było tak trudno znaleźć... (Zgadza się: alk. wag. 3.825%)seize pisze:E tam tez mi zabawa - to tylko max 5.1% obj.wojtkowski pisze:Już wiem, co to jest. Nie wiem jednak czy nie popsuję Wam zabawy, więc powiem tylko... DOG IN THE FOG...![]()
Ostatnio zmieniony 16 kwie (sob) 2005, 17:47:16 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seize
- Loża WSR

Zgadza sie a ekstrakt wynosi : 12.8% wag.wojtkowski pisze:No, po mojej podpowiedzi to już nie było tak trudno znaleźć... (Zgadza się: 3.825% wag.)
-
Havoc
- Loża WSR

Moglby kto mnie oswiecic skad Ci biedni ludzie na ulicy maja wiedziec ze te ludzicha z virtualnymi psami maja im sie kojarzyc z nowym piwem lecha???????????????
Nie wiem czy to naprawde negatywnych skojarzen nei bedzie wywolywac. W koncu sporej czesci osob Ci performerzy kojarzyli sie z czubkami raczej. I teraz co piwo rowna sie szalenstwo? Wypijesz Dog in the fog i co zaczniesz miec urojenia? heh najbardziej niedorzeczna kampania jaka w zyciu widzialem
-
seize
- Loża WSR

A łapa z telefonami ?Havok pisze:[...]skad Ci biedni ludzie na ulicy maja wiedziec ze te ludzicha z virtualnymi psami maja im sie kojarzyc z nowym piwem[...]
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Supersuplement
Supersuplement
Gdybyś coś wiedział - już 3-4 dni temu byś tu o tym doniósł... Proszę nie odbierać mi palmy pierwszeństwa, bo odkrycie zawdzięczam kilku osobistym kontaktom i kreatywnemu skojarzeniu faktów (a nie temu co się "nieoficjalnie pisze w sieci").seize pisze:Suplement : nieoficjalne info o tym co to jest pojawia sie w sieci od ok. 3-4 dni.