Co o mnie sądzisz?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zadomowił(a) się
Wiesz Sinarku żeby swatać z kimkolwiek mojego syna najpierw musiałabym wiedzieć, kim jest twoja pierworodna... Zresztą pogadamy sobie jeszcze dzisiaj o tym
Synu: ja nie wiem czy będziesz miał coś do gadania w końcu Guru się nie odmawia, jeśli się uprze dołączyć cię do swojego rodu to nie wiem czy będziemy mogli coś na to poradzić, juz nie mówiąc o korzyściach, jakie mogą... No o tym to ja sobie z tobą pomówię na osobności

Synu: ja nie wiem czy będziesz miał coś do gadania w końcu Guru się nie odmawia, jeśli się uprze dołączyć cię do swojego rodu to nie wiem czy będziemy mogli coś na to poradzić, juz nie mówiąc o korzyściach, jakie mogą... No o tym to ja sobie z tobą pomówię na osobności

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Zatem mam nadzieje ze zadna Aisza nie bedzie tu nic kombinowac ... mi starczac bedzie bytnosc w rodzinie (tu: w rodzinie zwanej Guru) nie musze byc zadnym Kalifem ... hmm choc w sumie mam nadzieje ze ja starajac sie zazegnac ewentualny spor nie zgnie z reki jakiegos Sunnitysinar pisze:Bedziesz dla WSRowcow troche jak Ali dla mahometan

Havok: Ot widzisz ... jednym slowem 'zycie' ... czyli nic nie jest proste ...
-
- Loża WSR
Oswiadczenie rzecznika :
Drogi Havok'u,
Od czasu kiedy to świat jest światem drogi są conajmniej dwie. Chcąc dotrzeć do Rzymu moza obrac każdą z nich - jednak obie sie rożnią. Jednym slowem - troche abstrachując - mozna powiedzieć cytując Legendary Pink Dots :
Pamiętaj "... Year sub-zero here in Baghdad,s uper-heroes stalk the street..."
Z pozdrowieniami
rzecznik prasowy SeIZe'a
Drogi Havok'u,
Od czasu kiedy to świat jest światem drogi są conajmniej dwie. Chcąc dotrzeć do Rzymu moza obrac każdą z nich - jednak obie sie rożnią. Jednym slowem - troche abstrachując - mozna powiedzieć cytując Legendary Pink Dots :
Pamiętaj "... Year sub-zero here in Baghdad,s uper-heroes stalk the street..."
Z pozdrowieniami
rzecznik prasowy SeIZe'a
-
- Loża WSR
a to juz wiem czemu mi sie kojarzyl Twoj podpisik
nice try!
A co do tego spokesperson statement...
Cos mi sie tu nei podoba....
Tekst pisany kursywa z Twoimi odciskami opuszkow palcow hmm wskazuje ze to sam go skrobnales
Chyba ze tak jak mowiles drogi sa dwie to w tym przypadku dwie sa "prawdy" Jedna to taka ze sam to skrobnales a druga to taka ze Sinar Cie odwiedzil wieczorowa pora. Nawet nie chce myslec co on tam u Ciebie robi i w jakim celu....
Skadinad wiem, jak sam powiedziales, ze potrafisz czasami byc bardzo romantyczny 

A co do tego spokesperson statement...
Cos mi sie tu nei podoba....

Tekst pisany kursywa z Twoimi odciskami opuszkow palcow hmm wskazuje ze to sam go skrobnales

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR