Święta daleko ,a oni namawiają.....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
Święta daleko ,a oni namawiają.....
Namawiają na kupowanie słodyczy czy " rzeczy do niespodzianek"
{prezentów} a w kasie pusto...a jeszcze bardziej nas to gnębi ,gdyż słodycze mają podrożeć i to nawet przed świętami! Więc co zrobić ,pożyczka,kredyt napad na bank? Nie dość że większość nie ma pieniędzy na coś więcej na święta to jeszcze podwyżka ,spowoduje że nici z "bogatych" (jeśli można tak powiedzieć) świąt.Nie mam tu na myśli czegoś z górnej półki np.komputer czy samochód pod choinkę...bowiem nie to się liczy ważne by rodzinnie i czółością spędzić święta ,wiele dzieci nie rozumieją więc że ich rodziców nie stać więc...ale wiadomo "Polak się zastawi ale się postawi " czy jakoś tak...a zarobią ci którzy siedzą na wiejskiej...i mają gdzieś, nas ludzi którzy na nich zarabiają...i oczywiście banki zarobią nan nieszczęściu innych cóż pocieszmu się że w środę losowanie lotto więc wszystkim życzę szczęścia...

-
- Czasami coś napisze
-
- akademiareklamy.edu.pl
ale to właśnie święta są okresem największego poruszenia w branży reklamowej, najłatwiej znaleźć w różnych agencjach pracę chodźby na zlecenie, budżety reklamowe spadają z nieba - warto ruszyć głową, wymysleć jakiś special product dla tych utracjuszy i spróbować go sprzedać
PS
poza tym mozna robić różne rzeczy - ponieważ byłem przykuty do łóżka zaprojektowałem z córką zabawki na prezenty mikołajkowe dla rodziny i pomogłem jej wykonać - pokażę na najbliższych zajęciach - materiał kosztował nas kilkaddziesiąt złotych - wyszło kilka zł za sztuke
PS
poza tym mozna robić różne rzeczy - ponieważ byłem przykuty do łóżka zaprojektowałem z córką zabawki na prezenty mikołajkowe dla rodziny i pomogłem jej wykonać - pokażę na najbliższych zajęciach - materiał kosztował nas kilkaddziesiąt złotych - wyszło kilka zł za sztuke