ato
uuuu, dieta cod do nauki? a na czym polega? moze mi pomoze, bo ostatnio skupic sie wogole nie moge Mr. Green
Vetulani podaje inne specyfiki m.in propanolol, inni dodaja rozne tusipety ale z taka dieta to ja bym uwazal. To raczej dla hardcorowcow.
Co do skupienia nie wiem. Pewnie statyczna medytacja by sie przydala. Byc moze wystarczyc obserwacja oddechu i mantra. Tak pranajama albo chociaz pocwiczyc skupienie na plomyku swiecy. Czy trening Malza.
Ja teraz sprobowalem Qi Gong i to ogolnie jest strzal w 10. Daje duzo energii ogolnie nastawia pozytywnie. Tylko jedno ale na razie nie moge usiedziec w miejscu i sie skupic tak jestem tym chi naladowany Very Happy
Cholewcia zalozmy moze jakis porzadny temat. Nie bedziemy tu Sil offtopikowac.
o orzechach slyszalem, i w sumie podobna diete proponuje sie w przypadku cwiczen fizycznych - tylko jeszcze mleko, makarony i cos tam jeszcze oraz nie jesc swininy (nie wiem jaki skutek bo nigdy nie wprowadzalem sobie zadnej diety - jem wszystko i niezdrowo

pranajama, Malza, Qi gong - czy to cos zwiazanego z joga?
- to ja mam bez rzadnych cwiczenna razie nie moge usiedziec w miejscu i sie skupic