Jak Wam się podobała impreza WSR w 1500 m2 Do Wynajęcia z 16/102010? Każde zdanie w tej sprawie jest dla nas bardzo cenne
Wrażenia po imprezie WSR w 1500 m2
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
palomita
- Nowy(a)
Wrażenia po imprezie WSR w 1500 m2
Czekamy na opinie!
Jak Wam się podobała impreza WSR w 1500 m2 Do Wynajęcia z 16/102010? Każde zdanie w tej sprawie jest dla nas bardzo cenne
-
Izumi16
- Nowy(a)
podobało mi się ale mogło byc lepiej
mało ludzi wystrój jak z piwnicy muzyka nawet spoko drinki drogie
-
Ekiana
- Zaczyna działać

Potwierdzam - wystrój jak w piwnicy - ale chyba w mojej jest lepszy. Drinki 20 zł. Jak na tą piwnicę to za drogie. Muzyka fajna. Temperatura powietrza jakaś niezrównoważona - w jednym miejscu za gorąco, a innym paskudnie zimno.
Bardzo lubię imprezy WSR i zawsze mi się podoba atmosfera, ale to miejsce oceniam bardzo nisko.
Bardzo fajnie się bawiłam z bardzo fajnymi osobami w bardzo mało fajnym miejscu
Bardzo lubię imprezy WSR i zawsze mi się podoba atmosfera, ale to miejsce oceniam bardzo nisko.
Bardzo fajnie się bawiłam z bardzo fajnymi osobami w bardzo mało fajnym miejscu
-
palomita
- Nowy(a)
-
megejra
- Zadomowił(a) się

8O jak tak czytam, to mam wrażenie, że my ze znajomymi byliśmy na innej imprezie
miejsce - suuuuuuuper
zwłaszcza jak ktoś lubi TAKIE klimaty/wnętrza
a Ci zakochani w 5-10-15, bądź w praskich lokalach - wiedzą o czym mowa
design - na duży plus
mi, jako osobie lekko nadpobudliwej
podobały się te "kojce" - można było różnymi stronami się wciskać/wdrapywać - taki mały tor przeszkód
(choć niektórym przypominały obozy koncentracyjne;)
łazienki - jednak dodam do plusów, mimo że trochę dziwnie ciasno się robi jak w kabinie ktoś usiądzie
ale to bardziej śmieszy jak denerwuje, tak jak "pomieszanie damsko-męskie" 
drinków nie piłam, więc się w cenach nie orientuję - ale jak tu czytam... to rzeczywiście - ciut za dużo
piwo - cholernie rozcieńczone... butelkowe - jak dobrze pamiętam 10zł, przy dużo jak na takie miejsce, gdzie chciałoby się wpadać częściej, a lane jest "słabe".
najbardziej w lokalach denerwują mnie kanapy w gł. miejscu do tańczenia, a robi się ciasno jak dużo osób się do tańców wyrywa, gdy słyszą "stare dobre piosenki"
barmanka - jakiś zły dzień miała w przeciwieństwie do swojego kolegi - bardzo sympatyczny
dokuczliwy brak jakieś dobrej wentylacji - ja jako osoba nie paląca w pewnym momencie już "umierałam", więc musiałam zacząć palić, żeby nie odczuwać tego dymu aż tak bardzo
temperatura - my mieliśmy gorącą
ale jak pewnie przyjdzie zima to pewnie tak ciepło w niektórych miejscach, rzeczywiście nie będzie...
a ludzi? - na początku było mało, ale później sale się zapełniały, aż miejsc siedzących czasami brakowało, więc nie wiem skąd te uwagi.
hmm, chyba wsjo!
miejsce - suuuuuuuper
design - na duży plus
mi, jako osobie lekko nadpobudliwej
(choć niektórym przypominały obozy koncentracyjne;)
łazienki - jednak dodam do plusów, mimo że trochę dziwnie ciasno się robi jak w kabinie ktoś usiądzie
drinków nie piłam, więc się w cenach nie orientuję - ale jak tu czytam... to rzeczywiście - ciut za dużo
piwo - cholernie rozcieńczone... butelkowe - jak dobrze pamiętam 10zł, przy dużo jak na takie miejsce, gdzie chciałoby się wpadać częściej, a lane jest "słabe".
najbardziej w lokalach denerwują mnie kanapy w gł. miejscu do tańczenia, a robi się ciasno jak dużo osób się do tańców wyrywa, gdy słyszą "stare dobre piosenki"
barmanka - jakiś zły dzień miała w przeciwieństwie do swojego kolegi - bardzo sympatyczny
dokuczliwy brak jakieś dobrej wentylacji - ja jako osoba nie paląca w pewnym momencie już "umierałam", więc musiałam zacząć palić, żeby nie odczuwać tego dymu aż tak bardzo
temperatura - my mieliśmy gorącą
a ludzi? - na początku było mało, ale później sale się zapełniały, aż miejsc siedzących czasami brakowało, więc nie wiem skąd te uwagi.
hmm, chyba wsjo!
-
Magelan
- Czasami coś napisze

Jak dla mnie zabawa była super !!! W myśl zasady nie ważne gdzie ważne z kim
Obdrapane ściany mnie nie kręcą, ale rozumiem ideę "klimatu miejsca" i czasem dla różnorodności zaglądam do takich miejsc, poza tym byłam tam wcześniej więc wiedziałam, gdzie idę
WSRowscy początkowo do parkietu byli nieśmiali, z tego co zauważyłam, ale później się rozkręcili i było super
Swoje cztery literki też udało mi się ulokować więc w tym temacie nie pogrymaszę. Klatki, w których siedzieliśmy tylko pobudzały moją wyobraźnię, więc na to też nie będę narzekać 
Jedynie fakt, że nie palę spowodował, że napaliłam się biernie chyba za cały miesiąc, no ale od "wielkiego dzwonu" to przeboleję, gorzej, że niektórzy palili na parkiecie- to już mi baaaardzzzo przeszkadzało w zabawie.
Spora "fala ludności" napłynęła o pierwszej w nocy więc parkiet nie pustoszał.
Aaaa!!! jest jeszcze SPORY MANKAMENT
takich WSRowskich imprez-
są stanowczo za rzadko!
Dziękuję wszystkim tym, z którymi się świetnie bawiłam
Obdrapane ściany mnie nie kręcą, ale rozumiem ideę "klimatu miejsca" i czasem dla różnorodności zaglądam do takich miejsc, poza tym byłam tam wcześniej więc wiedziałam, gdzie idę
WSRowscy początkowo do parkietu byli nieśmiali, z tego co zauważyłam, ale później się rozkręcili i było super
Jedynie fakt, że nie palę spowodował, że napaliłam się biernie chyba za cały miesiąc, no ale od "wielkiego dzwonu" to przeboleję, gorzej, że niektórzy palili na parkiecie- to już mi baaaardzzzo przeszkadzało w zabawie.
Spora "fala ludności" napłynęła o pierwszej w nocy więc parkiet nie pustoszał.
Aaaa!!! jest jeszcze SPORY MANKAMENT
takich WSRowskich imprez-
są stanowczo za rzadko!
Dziękuję wszystkim tym, z którymi się świetnie bawiłam
-
Ekiana
- Zaczyna działać

Niestety nie podam żadnej propozycji knajpki bo nie pochodzę z warszawy i mało bywam.
Przed imprezą przejrzałam internet w poszukiwaniu info o tym 1500 m do wynajęcia i znalazłam np. to:
http://1500m2.blogspot.com/
Stąd też bardzo zaciekawiona spodziewałam się czegoś... hmm innego
Słowo "industrialne" w stosunku do tego czegoś brzmi jak biżuteria w koopie
Proponuję bardziej trafną nazwę dla tego miejsca:
- szczurza nora
- grota starego kota
- maziaj tynk za drynk
Ale było fajnie. Bawiłam się bardzo dobrze - jak zawsze z WSR
P.S.
Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi za mój komentarz - każdy ma swoje odczucia, ja mam takie. W żadnym wypadku nie jest moją intencją komuś sprawić przykrość.
Przed imprezą przejrzałam internet w poszukiwaniu info o tym 1500 m do wynajęcia i znalazłam np. to:
http://1500m2.blogspot.com/
Stąd też bardzo zaciekawiona spodziewałam się czegoś... hmm innego
Słowo "industrialne" w stosunku do tego czegoś brzmi jak biżuteria w koopie
Proponuję bardziej trafną nazwę dla tego miejsca:
- szczurza nora
- grota starego kota
- maziaj tynk za drynk
Ale było fajnie. Bawiłam się bardzo dobrze - jak zawsze z WSR
P.S.
Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi za mój komentarz - każdy ma swoje odczucia, ja mam takie. W żadnym wypadku nie jest moją intencją komuś sprawić przykrość.
-
Justine
- Początkujący(a)

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Potrzebne są zdjęcia z tej imprezy
Może ktos sie zlituje i wrzuci tu jakies zdjęcia? Grześ? Baśka? (Franciszka? Symeon?)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Forum WSR > Facebook
No wiem. Ale forum WSR jest ważniejsze i bardziej prestiżowe niż Facebook. Warto właśnie tu wrzucać zdjęcia i inne materiały poglądowe.Magelan pisze:Kilka zdjęć jest na Facebooku
-
basieka
- Nowy(a)
Re: Potrzebne są zdjęcia z tej imprezy
jutro ogarnę kilka zdjęć, obiecuję. ale muszę ostro wyselekcjonować je wpierw. chyba, że ktoś skopiuje z facebooka i wrzuci tutaj tamtejsze.s_wojtkowski pisze:Może ktos sie zlituje i wrzuci tu jakies zdjęcia? Grześ? Baśka? (Franciszka? Symeon?)