Wrażenia po imprezie WSR w 1500 m2

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
palomita
Nowy(a)

Wrażenia po imprezie WSR w 1500 m2

Post autor: palomita » 25 paź (pn) 2010, 15:31:23

Czekamy na opinie!

Jak Wam się podobała impreza WSR w 1500 m2 Do Wynajęcia z 16/102010? Każde zdanie w tej sprawie jest dla nas bardzo cenne :)

Izumi16
Nowy(a)

podobało mi się ale mogło byc lepiej

Post autor: Izumi16 » 26 paź (wt) 2010, 00:04:35

mało ludzi wystrój jak z piwnicy muzyka nawet spoko drinki drogie

palomita
Nowy(a)

Post autor: palomita » 26 paź (wt) 2010, 10:19:10

Cóż, ludzi na listę wpisało się ponad 300, a przybyła połowa.

Ekiana
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Ekiana » 26 paź (wt) 2010, 13:11:41

Potwierdzam - wystrój jak w piwnicy - ale chyba w mojej jest lepszy. Drinki 20 zł. Jak na tą piwnicę to za drogie. Muzyka fajna. Temperatura powietrza jakaś niezrównoważona - w jednym miejscu za gorąco, a innym paskudnie zimno.
Bardzo lubię imprezy WSR i zawsze mi się podoba atmosfera, ale to miejsce oceniam bardzo nisko.
Bardzo fajnie się bawiłam z bardzo fajnymi osobami w bardzo mało fajnym miejscu ;)

palomita
Nowy(a)

Post autor: palomita » 26 paź (wt) 2010, 14:00:25

1500 m2 to miejsce lubiane i cenione przez część WSR-owców. Ale rozumiem, że nie każdemu muszą się podobać takie industrialne wnętrzna. A może macie jakieś sugestie, gdzie chcielibyście żebyśmy zorganizowali kolejną imprezę WSR / ID?

marty
Nowy(a)

Post autor: marty » 26 paź (wt) 2010, 14:57:47

ja osobiście na imprezy zamknięte polecam Opium na pl. teatralnym. :)

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 26 paź (wt) 2010, 16:35:22

8O jak tak czytam, to mam wrażenie, że my ze znajomymi byliśmy na innej imprezie :roll:

miejsce - suuuuuuuper :D zwłaszcza jak ktoś lubi TAKIE klimaty/wnętrza :P a Ci zakochani w 5-10-15, bądź w praskich lokalach - wiedzą o czym mowa :wink:

design - na duży plus

mi, jako osobie lekko nadpobudliwej :wink: podobały się te "kojce" - można było różnymi stronami się wciskać/wdrapywać - taki mały tor przeszkód :lol:
(choć niektórym przypominały obozy koncentracyjne;)

łazienki - jednak dodam do plusów, mimo że trochę dziwnie ciasno się robi jak w kabinie ktoś usiądzie :D ale to bardziej śmieszy jak denerwuje, tak jak "pomieszanie damsko-męskie" ;)

drinków nie piłam, więc się w cenach nie orientuję - ale jak tu czytam... to rzeczywiście - ciut za dużo

piwo - cholernie rozcieńczone... butelkowe - jak dobrze pamiętam 10zł, przy dużo jak na takie miejsce, gdzie chciałoby się wpadać częściej, a lane jest "słabe".

najbardziej w lokalach denerwują mnie kanapy w gł. miejscu do tańczenia, a robi się ciasno jak dużo osób się do tańców wyrywa, gdy słyszą "stare dobre piosenki" :D

barmanka - jakiś zły dzień miała w przeciwieństwie do swojego kolegi - bardzo sympatyczny :D

dokuczliwy brak jakieś dobrej wentylacji - ja jako osoba nie paląca w pewnym momencie już "umierałam", więc musiałam zacząć palić, żeby nie odczuwać tego dymu aż tak bardzo :oops:

temperatura - my mieliśmy gorącą :D ale jak pewnie przyjdzie zima to pewnie tak ciepło w niektórych miejscach, rzeczywiście nie będzie...

a ludzi? - na początku było mało, ale później sale się zapełniały, aż miejsc siedzących czasami brakowało, więc nie wiem skąd te uwagi.

hmm, chyba wsjo!

Magelan
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Magelan » 27 paź (śr) 2010, 12:36:50

Jak dla mnie zabawa była super !!! W myśl zasady nie ważne gdzie ważne z kim :)
Obdrapane ściany mnie nie kręcą, ale rozumiem ideę "klimatu miejsca" i czasem dla różnorodności zaglądam do takich miejsc, poza tym byłam tam wcześniej więc wiedziałam, gdzie idę :)

WSRowscy początkowo do parkietu byli nieśmiali, z tego co zauważyłam, ale później się rozkręcili i było super :) Swoje cztery literki też udało mi się ulokować więc w tym temacie nie pogrymaszę. Klatki, w których siedzieliśmy tylko pobudzały moją wyobraźnię, więc na to też nie będę narzekać :)
Jedynie fakt, że nie palę spowodował, że napaliłam się biernie chyba za cały miesiąc, no ale od "wielkiego dzwonu" to przeboleję, gorzej, że niektórzy palili na parkiecie- to już mi baaaardzzzo przeszkadzało w zabawie.

Spora "fala ludności" napłynęła o pierwszej w nocy więc parkiet nie pustoszał.

Aaaa!!! jest jeszcze SPORY MANKAMENT
takich WSRowskich imprez-

są stanowczo za rzadko! :D

Dziękuję wszystkim tym, z którymi się świetnie bawiłam :)

palomita
Nowy(a)

Post autor: palomita » 27 paź (śr) 2010, 13:57:58

cieszą mnie te pozytywne wrażenia :)
dziękuję za uwagi i proszę o jeszcze :)

Ekiana
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Ekiana » 28 paź (czw) 2010, 12:49:51

Niestety nie podam żadnej propozycji knajpki bo nie pochodzę z warszawy i mało bywam.

Przed imprezą przejrzałam internet w poszukiwaniu info o tym 1500 m do wynajęcia i znalazłam np. to:
http://1500m2.blogspot.com/

Stąd też bardzo zaciekawiona spodziewałam się czegoś... hmm innego :)
Słowo "industrialne" w stosunku do tego czegoś brzmi jak biżuteria w koopie ;)
Proponuję bardziej trafną nazwę dla tego miejsca:

- szczurza nora
- grota starego kota
- maziaj tynk za drynk

Ale było fajnie. Bawiłam się bardzo dobrze - jak zawsze z WSR :)

P.S.
Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi za mój komentarz - każdy ma swoje odczucia, ja mam takie. W żadnym wypadku nie jest moją intencją komuś sprawić przykrość.

Justine
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Justine » 28 paź (czw) 2010, 17:10:52

Byłam i bawiłam się świetnie.
Wystrój na plus- piwnica ale ciekawa. nie zniosłabym pluszowych, lustrzanych ścian. :D
Ceny z tego co mówicie mało studenckie, ale muzyka nawet niezła. :)
Ciężko się wstawało na drugi dzień na zajęcia a jeszcze trudniej było się skupić :? no ale warto było!
oby częściej!!!

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Potrzebne są zdjęcia z tej imprezy

Post autor: s_wojtkowski » 02 lis (wt) 2010, 15:01:05

Może ktos sie zlituje i wrzuci tu jakies zdjęcia? Grześ? Baśka? (Franciszka? Symeon?)

Magelan
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Magelan » 02 lis (wt) 2010, 20:28:10

Kilka zdjęć jest na Facebooku

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Forum WSR > Facebook

Post autor: s_wojtkowski » 02 lis (wt) 2010, 21:20:16

Magelan pisze:Kilka zdjęć jest na Facebooku
No wiem. Ale forum WSR jest ważniejsze i bardziej prestiżowe niż Facebook. Warto właśnie tu wrzucać zdjęcia i inne materiały poglądowe.

basieka
Nowy(a)

Re: Potrzebne są zdjęcia z tej imprezy

Post autor: basieka » 02 lis (wt) 2010, 22:37:16

s_wojtkowski pisze:Może ktos sie zlituje i wrzuci tu jakies zdjęcia? Grześ? Baśka? (Franciszka? Symeon?)
jutro ogarnę kilka zdjęć, obiecuję. ale muszę ostro wyselekcjonować je wpierw. chyba, że ktoś skopiuje z facebooka i wrzuci tutaj tamtejsze.

ODPOWIEDZ