Gdzie spędzicie w tym roku wakacje?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
-
- Zadomowił(a) się
Z tym rannym wstawaniem to nie przesadzajmyzielonyszerszen pisze: proszę a człowiek musi hektary zrobić aby coś znaleźć a tu koleżanki rano sobie wstają biorą konewkę podlewają i podgladają jak grzybki rosną aby później przyjść i je zebrać.
lenistwo siostry KSERO ale w sumie są wakacje

-
- Ekspert
-
- Loża WSR
zielonyszerszen pisze:Eee tam zaraz lenistwo. A po co tak po lesie chodzic. Inteligentne i szprytne dziewczyny po prostuxerowka pisze:proszę a człowiek musi hektary zrobić aby coś znaleźć a tu koleżanki rano sobie wstają biorą konewkę podlewają i podgladają jak grzybki rosną aby później przyjść i je zebrać.zielonyszerszen pisze: działke mamy w lesie a "miejsce kurkowe" niedaleko wiec Kasia nie nadźwigała się zbytnio
lenistwo siostry KSERO ale w sumie są wakacje
Btw teraz w lasach same kurki. Na inne grzyby troche za goraco. Trzeba poczekac troche na zlota polska jesien i wtedy ruszac w las
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nie. Życzymy kiepskiego weekendu.
A wiecie, że niektórzy jeszcze są na wakacjach? Przed chwilą dzwonił do mnie kolega z... Nowej Zelandii. To znaczy on nie jest z Nowej Zelandii - tylko stamtąd dzwonił. Jest z Warszawy. Ale ma wakacje.
Ponad połowa Słuchaczy WSR i ok. 97,5% tzw. kadry WSR jest wciąż na wakacjach (albo półwakacjach). Życzymy Wam miłego weekendu.
Ponad połowa Słuchaczy WSR i ok. 97,5% tzw. kadry WSR jest wciąż na wakacjach (albo półwakacjach). Życzymy Wam miłego weekendu.

-
- Loża WSR
Re: Nie. Życzymy kiepskiego weekendu.
a dziękujemy bo dzięki Wam kochany WSR ja też mam go jeszcze wolny chociaż chciałem go sobie skrócicwojtkowski pisze: Ponad połowa Słuchaczy WSR i ok. 97,5% tzw. kadry WSR jest wciąż na wakacjach (albo półwakacjach). Życzymy Wam miłego weekendu.
pozdrawiam i do wtorku