Forum top 25
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Ja nie wiem czy nabijałem [nie twierdze że mi to zarzucasz], tu zawsze pozwalam ocenić to innym.

O ale tu natomiast się z Tobą zgodzę i rację przyznam; zazwyczaj wtedy różne twórcze pułapy się w człowieku odzywają.Kali pisze:A tak wogóle lubię w pewnym sensie samotność, wtedy zazwyczaj powstają najlepsze pomysły.

-
- Loża WSR
Ano zdarza się zdarza, ja byłem np uczestnikiem Forum WSR zanim ono zaczęło wyglądać jak wyglądaPaziu pisze:ja byłem z WSRu jeszcze na długo zanim sie dowiedziałem o jej istnieniu ...

-
- Loża WSR
No dobra to zaczynamy licytacje

Ale... ale...
O!
Ale pierwszy post na forum w obecnym ksztalcie masz dopiero w styczniu 2004
Z kronikarskiego obowiazku warto dodac ze pierwszy z postem byl Senq (topik zwal sie "Co to za pustelnia"
). Tyle ze w tej chwili juz nie ma tego postu a co ciekawe jest kilka starszych... 

Ale... ale...

Z kronikarskiego obowiazku warto dodac ze pierwszy z postem byl Senq (topik zwal sie "Co to za pustelnia"

-
- Loża WSR
Jak najbardziej masz rację i temu nie przeczę 
Choć - między prawdą a Bogiem - to nie było to do końca zależne ode mnie. Gdy wróciłem na forum (już to w nowym kształcie) moje konto jakimś cudem wciąż na nim istniało, nie pamiętałem do niego hasła a system przypominający funkcjonował tak że np. wyświetlany token który trzeba było przyklepać miał więcej znaków niż przyjmowało pole w które należał go wpisać. Po takim kilkukrotnym wracaniu i sprawdzaniu czy może błąd już zniknął, wysłałem maila ze zwróceniem na to uwagi. W efekcie mój powrót opóźnił się o niemałą ilość czasu...
Tak więc z jednej strony mógłbym sparafrazować słynny dialog :
- Który masz numerek?
- 198.
- A ja 34 tylko w kiblu byłem.

Choć - między prawdą a Bogiem - to nie było to do końca zależne ode mnie. Gdy wróciłem na forum (już to w nowym kształcie) moje konto jakimś cudem wciąż na nim istniało, nie pamiętałem do niego hasła a system przypominający funkcjonował tak że np. wyświetlany token który trzeba było przyklepać miał więcej znaków niż przyjmowało pole w które należał go wpisać. Po takim kilkukrotnym wracaniu i sprawdzaniu czy może błąd już zniknął, wysłałem maila ze zwróceniem na to uwagi. W efekcie mój powrót opóźnił się o niemałą ilość czasu...
Tak więc z jednej strony mógłbym sparafrazować słynny dialog :
- Który masz numerek?
- 198.
- A ja 34 tylko w kiblu byłem.

-
- Loża WSR
Re: Nowe rangi na forum WSR
co ile dodaje sie nowa gwiazdka? jakie są "progi" ?wojtkowski pisze:??? 3500-9999 postów, gwiazdki żółtojasnozielone oczojebne (1-6)