ja nie twierdze, ze jestem luzakiem - ja tylko mowie, ze nie mam powodow do stresu....Happy pisze:Zważ na to że czasami człowiek jest nieświadomy swego stresu i myśli, ze jest największym luzakiem na świecie a tu nagle okazuje się że wręcz przeciwnie...Martha pisze: od nerwowheh, to napewno nie jest przyczyna u mnie
juz nawet nie pamietam, kiedy sie zdenerwowalam albo zestresowalam
jedyna co mnie wnerwia, to wlasnie bol glowy
![]()
Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Martha
- Ekspert

-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
GangstaGirl
- Bywalec

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

Wnerwia mi ze juz drugi dzien nie dziala Deezer. A przez tydzien bylo tak pieknie. Zrobilem sobie playliste i moglem sluchac swojej muzyki gdziekolwiek na kompie - w domu, w pracy.
Teoretycznie info na stronie mowi ze to przerwa techniczna (oby) ale juz pare dni sie zastanawialem czy nie wsiada na nich inne organizacje chroniace prawa autorskie. Chwalili sie ze dogadali sie z organizacja francuska no tyle ze nie sadze zeby ona reprezentowala wszystkich artystow z tej ogromne bazy (ok.250 tys utworow!)
Teoretycznie info na stronie mowi ze to przerwa techniczna (oby) ale juz pare dni sie zastanawialem czy nie wsiada na nich inne organizacje chroniace prawa autorskie. Chwalili sie ze dogadali sie z organizacja francuska no tyle ze nie sadze zeby ona reprezentowala wszystkich artystow z tej ogromne bazy (ok.250 tys utworow!)
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

W objęciach Morfeusza
Wybierz walkę ze snem i wspaniałą przygodę. A potem się prześpij.zielonyszerszen pisze:nie wiem co wybrac walkę ze snem czy wspaniałą przygodę
-
seize
- Loża WSR

Re: W objęciach Morfeusza
O. Ja wczoraj wybrałem coś podobnego do tegowojtkowski pisze:Wybierz walkę ze snem i wspaniałą przygodę. A potem się prześpij.
Znaczy się tylko żadnej przygody nie było... ale mówi się trudno