pozniej sie odezwiemy w tej sprawie jeszczeseize pisze:Jeden post zniknął ze strony 316 a drugi z 318 ...![]()
![]()
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Z tego co widzę były one kilku fazowo łączone bo wczoraj późnym popołudniem był połączony np jeden mój a inne np. późniejsze były rozdzielone choć autorzy pisali "swój pod swoim".pesca pisze:SpokojnieNic nie zniknęło z forum (a przynajmniej ja nie mam z tym nic wspólnego) posty pisane jedne pod drugim zostały połączone, ale ich cała treść została zachowana
-
seize
- Loża WSR

A co do łączenia to zatem mała ściągawka dla łączących : w tym temacie z rozmów prowadzonych dn. 28.08.07 jest jeszcze do złączenia 14 postów 
311 (4 posty do złączenia) = 2xWojtkowski, 2x Happy
312 (4 posty do złączenia) = 2xWojtkowski, 2x Happy
313 (6 postów do złączenia) = 4xWojtkowski, 2x Paziu
@Magdusia: to z 11 to był raczej mój post który został właśnie złączony
311 (4 posty do złączenia) = 2xWojtkowski, 2x Happy
312 (4 posty do złączenia) = 2xWojtkowski, 2x Happy
313 (6 postów do złączenia) = 4xWojtkowski, 2x Paziu
@Magdusia: to z 11 to był raczej mój post który został właśnie złączony
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

LoveStory jak Sejm RP
A opozycja jak zwykle...
... grzmi, oskarża, formułuje zarzuty
Zupełnie jak w Sejmie.
... grzmi, oskarża, formułuje zarzuty
... kpi, ironizujeMartha pisze:Uuuu, cenzura dosięgnęła nawet forum WSR - to dobrze nie wrozy.....
... a potem okazuje się, że nie ma to "przełożenia na rzeczywistość"sinar pisze:Nie wierze po prostu nie wierze zeby cos takiego bylo mozliwe w czasach Prawa i Sprawiedliwosci
-
seize
- Loża WSR

Po pierwsze : zmieniła się struktura tematu ? Zmieniła
Po drugie : nie było widać przyczyn dla osoby nie modyfikującej struktury? Uważam że tak
Po trzecie : tylko cześć wczoraj była połączona ? Zgadza się
Po czwarte : połączenie nie objęło wszystkich personalnych dubli z tej rozmowy jaka się rozwinęła, tylko jakby wybiórczo? Zgadza się
Po piąte : "grzmienie" zaczęło się od prostego zapytania, na które odpowiedz się pojawiła dopiero dziś ? Zaczęło się od pytania prostego.
Zatem przełożenie jest. Nastąpiła zmiana struktury, której powód zmiany nie był wyłapywany [pierwszą domniemaną opcją było, że może została naprawiona tablica w bazie danych - bo zawsze jeden post jak wypadał na stronie to był na poprzedniej a na tej zlinkowanej był komunikat o braku postów], posty się dublowały się personalnie (czyli pod sobą były posty tej samej osoby) zatem odrzucono i tą opcję, nie pojawiła się odpowiedź zatem szukano jej samemu.
Po drugie : nie było widać przyczyn dla osoby nie modyfikującej struktury? Uważam że tak
Po trzecie : tylko cześć wczoraj była połączona ? Zgadza się
Po czwarte : połączenie nie objęło wszystkich personalnych dubli z tej rozmowy jaka się rozwinęła, tylko jakby wybiórczo? Zgadza się
Po piąte : "grzmienie" zaczęło się od prostego zapytania, na które odpowiedz się pojawiła dopiero dziś ? Zaczęło się od pytania prostego.
Zatem przełożenie jest. Nastąpiła zmiana struktury, której powód zmiany nie był wyłapywany [pierwszą domniemaną opcją było, że może została naprawiona tablica w bazie danych - bo zawsze jeden post jak wypadał na stronie to był na poprzedniej a na tej zlinkowanej był komunikat o braku postów], posty się dublowały się personalnie (czyli pod sobą były posty tej samej osoby) zatem odrzucono i tą opcję, nie pojawiła się odpowiedź zatem szukano jej samemu.