<ach Johnny Depp
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

O analizie postów do scalenia
Ale wydaje mi się, że nie przeanalizowaliście jeszcze dokładnie poprzednich 310 stron tego tematu*! Ileż tam może być postów, które trzeba scalić, np. na stronie 215, 234, 279... Sprzwdźcie koniecznie!seize pisze:A co do łączenia to zatem mała ściągawka dla łączących : w tym temacie z rozmów prowadzonych dn. 28.08.07 jest jeszcze do złączenia 14 postów
311 (4 posty do złączenia) = 2xWojtkowski, 2x Happy
312 (4 posty do złączenia) = 2xWojtkowski, 2x Happy
313 (6 postów do złączenia) = 4xWojtkowski, 2x Paziu
![]()
![]()
@Magdusia: to z 11 to był raczej mój post który został właśnie złączony
* nie mówiąc już o innych
No tak, masz rację, to znaczy, że jest cenzura na forum. Bez dwóch zdań.seize pisze:Po pierwsze : zmieniła się struktura tematu ? Zmieniła
Po drugie : nie było widać przyczyn dla osoby nie modyfikującej struktury? Uważam że tak
Po trzecie : tylko cześć wczoraj była połączona ? Zgadza się
Po czwarte : połączenie nie objęło wszystkich personalnych dubli z tej rozmowy jaka się rozwinęła, tylko jakby wybiórczo? Zgadza się
Po piąte : "grzmienie" zaczęło się od prostego zapytania, na które odpowiedz się pojawiła dopiero dziś ? Zaczęło się od pytania prostego.
-
seize
- Loża WSR

Re: O analizie postów do scalenia
Świetnie ci wychodzi ironizowanie ale do rzeczy :
To co ja twierdze to tylko tyle, że zostały dokonane złączenia kilku wybranych - nie wiem wedle jakiego klucza - postów wchodzących w skład jednej rozmowy z pominięciem postów [pozwoliłem sobie je wskazać celem ułatwienia pracy moderatora] które również zatem mogły by zostać połączone w imię sprawiedliwości chociażby.
Zakroiłem to do dnia, a dokładnie jednej rozmowy która składała sie z szybkiej wymiany postów, z której wybiórczo dokonano połączenia np. moich postów. Toteż skoro łączenie jest tak potrzebne w tej rozmowie to wskazałem inne jej składowe, które również podchodzą pod te kryteria jakie zastosowano do innych z tej jednej rzeczonej rozmowy.wojtkowski pisze:Ale wydaje mi się, że nie przeanalizowaliście jeszcze dokładnie poprzednich 310 stron tego tematu*! Ileż tam może być postów, które trzeba scalić, np. na stronie 215, 234, 279... Sprzwdźcie koniecznie!
* nie mówiąc już o innych
Widać cię zasmucę, ale nie nazywam tego cenzurą. Jeżeli gdziekolwiek użyłem takiego określenia odnośnie tego łączenia będę bardzo wdzięczny za wskazanie takiej wypowiedzi.wojtkowski pisze:No tak, masz rację, to znaczy, że jest cenzura na forum. Bez dwóch zdań.
To co ja twierdze to tylko tyle, że zostały dokonane złączenia kilku wybranych - nie wiem wedle jakiego klucza - postów wchodzących w skład jednej rozmowy z pominięciem postów [pozwoliłem sobie je wskazać celem ułatwienia pracy moderatora] które również zatem mogły by zostać połączone w imię sprawiedliwości chociażby.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Wobec tego nie rozumiem dlaczego podjąłeś polemikę z moim stwierdzeniem, żeseize pisze:To co ja twierdze to tylko tyle, że zostały dokonane złączenia kilku wybranych - nie wiem wedle jakiego klucza - postów wchodzących w skład jednej rozmowy z pominięciem postów [pozwoliłem sobie je wskazać celem ułatwienia pracy moderatora] które również zatem mogły by zostać połączone w imię sprawiedliwości chociażby.
wojtkowski pisze:A opozycja jak zwykle...
... grzmi, oskarża, formułuje zarzuty
... kpi, ironizujeMartha pisze:Uuuu, cenzura dosięgnęła nawet forum WSR - to dobrze nie wrozy.....
... a potem okazuje się, że nie ma to "przełożenia na rzeczywistość"sinar pisze:Nie wierze po prostu nie wierze zeby cos takiego bylo mozliwe w czasach Prawa i SprawiedliwosciZupełnie jak w Sejmie.
-
sinar
- Loża WSR

To juz sami dojdzcie do ladu czy w tej sprawie trzeba powolac komisje sledczawojtkowski pisze:... kpi, ironizuje
... a potem okazuje się, że nie ma to "przełożenia na rzeczywistość"sinar pisze:Nie wierze po prostu nie wierze zeby cos takiego bylo mozliwe w czasach Prawa i SprawiedliwosciZupełnie jak w Sejmie.
Ja tam tylko przejrzalem te 8 stron nie mialem sily czytac tego w calosci. Jedyne co mnie lekko wnerwia w tym temacie to ze ostatni post na stronie pokazuje sie jakoby byl na nowej. Ergo cos juz dawno dawno temu bylo tu usuniete (to akurat mowiac szczerze jest mi obojetne) ale fajnie by bylo jakby ktos wladny to naprawil (o ile nie jest to jakas benedyktynska robota). Bo teraz jest tak ze jak sie chce ten ostatni post przeczytac to trzeba na piechote sie cofac.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Ale dopiero po wyborach! (Już w październiku, na WII [Wielkiej Imprezie Integracyjnej] WSR odbędą sie wybory Miss i Mistera WSR AD 2007!)sinar pisze:To juz sami dojdzcie do ladu czy w tej sprawie trzeba powolac komisje sledcza