Pożegnanie ...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Pożegnanie ...
Niniejszych chciałbym się pożegnać - z tymi, którzy poznali tu moją osobę na przestrzeni dwóch ostatnich lat. Dużo się w tym czasie działo tutaj z mojej strony, choć i tak większość tej działalności dało by się bardziej zamknąć w jednym słowie, czy też po prostu w tematach np.: Love story made in WSR!, Powrót z krypty ... czy też Depresja... - co raczej mam wrażenie nikomu nie służyło i nikomu zbytnio potrzebne nie było - no oczywiście jeżeli wyłączyć tu moja osobę (bo tu kto wie ten wie jak ważne to było). Toteż raczej nikomu do tych przejawów tęskno nie będzie, a wręcz przeciwnie pozwoli bardziej odpocząć i odetchnąć z ulgą.
To jest mój 7755 post na tym forum a zatem przypadkowo wyszła z tego nawet fajna liczba na taką treść; bo :
1) 7+7+5+5 = 24 = 2+4 = 6 [patrz : link]
2) nawet Bóg stwarzał przez 6 dni swe dzieło i "odpoczął dnia siódmego po całym swym trudzie, jaki podjął".
Eli, Eli, Lama Sabachtani!
[ytv]bGRyzpIIkWQ[/ytv]
To jest mój 7755 post na tym forum a zatem przypadkowo wyszła z tego nawet fajna liczba na taką treść; bo :
1) 7+7+5+5 = 24 = 2+4 = 6 [patrz : link]
2) nawet Bóg stwarzał przez 6 dni swe dzieło i "odpoczął dnia siódmego po całym swym trudzie, jaki podjął".
Eli, Eli, Lama Sabachtani!
[ytv]bGRyzpIIkWQ[/ytv]
-
- Loża WSR
Mam nadzieje ze nie jest to ostateczna decyzja [bardziej pompatycznie ostatnie slowo... na Forum]
Sam rzucam Forum srednio kilka razy w miesiacu (z roznych powodow) wiec oczywiscie szanuje i troche chyba rozumiem ta decyzje. Domyslam sie tez ze nie jest ona pochopna czy emocjonalna ale...
Ale pozwalam sobie zauwazyc ze np 7777 to jeszcze fajniejsza liczba (moze nie z punktu widzenia numerologicznego ale zawsze)
Sam rzucam Forum srednio kilka razy w miesiacu (z roznych powodow) wiec oczywiscie szanuje i troche chyba rozumiem ta decyzje. Domyslam sie tez ze nie jest ona pochopna czy emocjonalna ale...
Ale pozwalam sobie zauwazyc ze np 7777 to jeszcze fajniejsza liczba (moze nie z punktu widzenia numerologicznego ale zawsze)

-
- Loża WSR
-
- Ekspert