Powiem otwarcie : przepraszać mnie nie ma za co - a już na pewno nie za to że musiałem cokolwiek sprawdzać - bo to (czyli ogólnie szukanie co uległo zmianie itd) zrobiłem (oczywiście nie samodzielnie - więc raczej to ja mogę podziękować że zafundowano mi chwile podczas których można było się poświęcić sprawdzaniu) z pewną pasją - zresztą jak to na prawdziwego Holmesa przystało
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

@ Pesca :
Powiem otwarcie : przepraszać mnie nie ma za co - a już na pewno nie za to że musiałem cokolwiek sprawdzać - bo to (czyli ogólnie szukanie co uległo zmianie itd) zrobiłem (oczywiście nie samodzielnie - więc raczej to ja mogę podziękować że zafundowano mi chwile podczas których można było się poświęcić sprawdzaniu) z pewną pasją - zresztą jak to na prawdziwego Holmesa przystało
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
pesca
- Ekspert

Dobrze, dobrze - działaj dalej Shermlockuseize pisze:@ Pesca :
-
pesca
- Ekspert

ale o co cho, bo jakos nie łapie Twojej wypowiedzi... Proszę o jakieś rozwinięcie...Happy pisze:Bo powiedzą, ze upodobniłam się do tych, za którymi jestem i że już wprowadzam bezwzględne czystki.![]()
Ostatnio zmieniony 02 wrz (ndz) 2007, 00:04:16 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
seize
- Loża WSR

No nie wiem, może być ciężko ale kto wie może mi się udapesca pisze:Dobrze, dobrze - działaj dalej Shermlocku(mam mimo to nadzieję, że nie będziesz mnie więcej szpiegował , a właściwie moich "tajnych" poczynań), bo przestanie być zabawnie - tak jawnie 8O a tak zawsze można kogoś czymś zaskoczyć
Bo SeIZe jak trafi na łamigłówkę to stara się ją zawsze rozwiązać
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Chodzi o to, żeby nie wpaść w błoto.pesca pisze:ale o co cho, bo jakos nie łapie Twojej wypowiedzi... Proszę o jakieś rozwinięcie...![]()
![]()
A jak to fajnie, że dwa wodniczki się pogodziły i sobie tak milutko rozmawiają... Kto wie... Może coś z tego wyjdzie...
-
seize
- Loża WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Imprezy, wybory etc.
Taka prawdziwa orgia (tańca) i szaleństwo totalne (muzyczne, towarzyskie) to dopiero w listopadzie (pierwsza połowa listopada). Po plenerze. To będzie imprezowe otwarcie sezonu 2007/2008 w WSR. Tak zwana impreza integracyjna.Magdusia pisze:impreza będzie?
Mam nadzieję, że wtedy właśnie odbędzie się II edycja wyborów Miss (i Mistera) WSR.
Myślę, że powinna to byc sprawdzona ekipa Gosieńka & Paziu.Paziu pisze:o prosze ... a kto je organizuje ?
Ja też serio. Pierwsza połowa listopada. Do tego czasu każdy upatrzy juz swoje typy w głosowaniu.Paziu pisze:serio mówię ;p ... bo jeśli ja z Gosieńką to przynajmniej okołomniejwięcyjny termin imprezki integracyjnej by mi się przydał ...
(Wcześniej dystyngowana impreza z szampanem, dyskusją, prelekcją i wernisażem - rodanie Dyplomów państwowych Absolwentom WSR. W drugiej połowie września. No i plener.)