Wiosna. Lato. Jesień. Zima. I znowu wiosna...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
To ja cholewcia w jakies innej strefie klimatycznej zyjeHappy pisze:A u nas dzisiaj total kratka. Siedzę sobie i rozmawiam z ludźmi a tu albo ulewa albo słoneczko świeci. Tak jakoś schizoidalnie... Ale cóż może się unormuje.

-
- Wyrocznia WSR
No to faktycznie chyba żyjemy w innych strefach, bo kiedy ja wczoraj w godzinach przed i popołudniowych prowadziłam rozmowy wstępne w sali nr 1, która dysponuje dużym oknem to miałam pełen przekrój pogody od słońca po totalną ulewę.
I tak apropos mojego posta w czadzie. Owo " nie ma to jak rozmawiać, rozmawiać i rozmawiać" dotyczyło ów rozmów ze Słuchaczami właśnie a nie co tam sobie panowie wymyślili/obmyślili/wyinsynuowali....

I tak apropos mojego posta w czadzie. Owo " nie ma to jak rozmawiać, rozmawiać i rozmawiać" dotyczyło ów rozmów ze Słuchaczami właśnie a nie co tam sobie panowie wymyślili/obmyślili/wyinsynuowali....

-
- Loża WSR
A to przepraszam nie wiedzialem. Co jednak nie zmienia istoty rzeczy bo w kwestii ktora poruszylas w Czadzie nie jestes zbyt rozmowna. No chyba nie wstydzisz sie swoich pogladow. Mnie sie wydaje ze jak sie mowi a to trzeba tez powiedziec b.
A tak przy okazji mam juz ten medal dla Ciebie Krolewno
Ale... jak na moj gust to za maly kontrast jest w napisie takze do poprawki pojdzie 
A tak przy okazji mam juz ten medal dla Ciebie Krolewno

-
- Wyrocznia WSR
Nie chcę mi się dyskutować na takie męczące i nieinteresujące mnie tematy! Ja jestem tylko głupiutką, różową blondynką i nie znam się na polityce!
A poza tym w zasadzie tam sami faceci dyskutują. Widzę że Was to "kręci" więc nakręcajcie się dalej!
Mnie to nie interesi, swoje zdanie mam i przy nim zostanę ale dyskutować mi się nie chce!
Ciekawe jaka jutro będzie pogoda, nieprawdaż? Może ktoś ma jakieś przecieki?

Ciekawe jaka jutro będzie pogoda, nieprawdaż? Może ktoś ma jakieś przecieki?

-
- Loża WSR
Jutro ? No trochę popada gdzie niegdzie tu u nas zapewne ale będzie lepiej niż dziś 
Ps: e tam się nie znasz, zdanie swoje masz to coś tam wiesz bo przecież jakoś jest ugruntowane. Jedni piszą w jednym, drudzy w drugim i oki - dzięki temu jest wybór, tematy nie świecą pustką bo każdy skupia jakieś tam mniejsze lub większe grono i ... gites

Ps: e tam się nie znasz, zdanie swoje masz to coś tam wiesz bo przecież jakoś jest ugruntowane. Jedni piszą w jednym, drudzy w drugim i oki - dzięki temu jest wybór, tematy nie świecą pustką bo każdy skupia jakieś tam mniejsze lub większe grono i ... gites

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR