Polska na ME?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

O wyniku szkoda gadac. Ja tam ostatnio osladzam sobie zywot kibica u bukmachera. Tak bylo przy okazji ostatniego meczu Legii z Leczna przy Lazienkowskiej. Kiedy w przerwie poczulem ze sie te nasze pilkarzyki wybieraja na urlop postawilem na awans Gornika a wtedy byl jeszcze remis i bardzo dobry kurs 5.5.
W meczu z Azerami bylem przygotowany na remis. Na to co bylo wczoraj juz nie. Uspil mnie troche ten mecz w sobote. Ale na szczescie dosc grubo zagralem ponizej 1.5 bramki. Troche ryzykownie bo 2.5 byloby bezpieczniejsze ale to bylo netto 3x mniej kasy. Na szczescie (moje nie repry) weszlo.
W ogole to wczoraj mialem dzien konia. Wszystko wchodzilo. Od handicapu na Liechtenstein przez rozne overy nawet po dokladny wynik Francji
Jedyne co nie weszlo to czerwona kartka w meczu Polski. Ale i tak jestem ladnie do przodu po tych eliminacjach. W przeciwienstwie do naszej kadry.
W meczu z Azerami bylem przygotowany na remis. Na to co bylo wczoraj juz nie. Uspil mnie troche ten mecz w sobote. Ale na szczescie dosc grubo zagralem ponizej 1.5 bramki. Troche ryzykownie bo 2.5 byloby bezpieczniejsze ale to bylo netto 3x mniej kasy. Na szczescie (moje nie repry) weszlo.
W ogole to wczoraj mialem dzien konia. Wszystko wchodzilo. Od handicapu na Liechtenstein przez rozne overy nawet po dokladny wynik Francji
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

no to chociaż jedna osoba jest zadowolona z ostatniego wyniku polaków.sinar pisze: . Ale i tak jestem ladnie do przodu po tych eliminacjach. W przeciwienstwie do naszej kadry.
chociaz Boruc powiedział że nic się nie stało i że wszystkiego nie mozna wygrywać.
w sumie ma rację ale i tak szkoda tych 3 punktów.
nawet 1 dużo by dał.
-
sinar
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

No na pewno transmitowac bedzie mecz w portugalskiej tv panstwowej RTP International. Mozesz tez sprobowac obejrzec w necie
Dzisiaj sprobuj te 2 streamy:
mms://195.245.176.20/rtp (to wlasnie stream RTP)
rtsp://202.201.0.200/shyxty (tv chinska)
Z Chinczykami nigdy nic nie wiadomo. Teraz leci tam mecz Anglii z Izraelem. W RTP transmisja pewniejsza. Tyle ze nie wiadomo czy w necie nie zablokuja ip z zagranicy albo moga puscic jakis program zastepczy.
Dzisiaj sprobuj te 2 streamy:
mms://195.245.176.20/rtp (to wlasnie stream RTP)
rtsp://202.201.0.200/shyxty (tv chinska)
Z Chinczykami nigdy nic nie wiadomo. Teraz leci tam mecz Anglii z Izraelem. W RTP transmisja pewniejsza. Tyle ze nie wiadomo czy w necie nie zablokuja ip z zagranicy albo moga puscic jakis program zastepczy.
-
sinar
- Loża WSR

A tymczasem Serbia remisuje z Finlandia 0:0. Czyli jakby nie patrzec bez wzgledu na dzisiejszy wynik bedziemy liderem grupy... co najmniej do srody 
Update: Po pierwszej polowie jest po prostu pieknie!
I oby tak do konca 
Ciekawsze wyniki z dzisiaj:
Gruzja 1 - 1 Ukraina
Wlochy 0 - 0 Francja
Malta 2 - 2 Turcja
A Hiszpania do przerwy przegrywa z Islandia 1:0

Update: Po pierwszej polowie jest po prostu pieknie!
Ciekawsze wyniki z dzisiaj:
Gruzja 1 - 1 Ukraina
Wlochy 0 - 0 Francja
Malta 2 - 2 Turcja
A Hiszpania do przerwy przegrywa z Islandia 1:0
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

dla mnie dzisiejszy mecz i końcówka jego to cos pięknego co niestety nie wszyscy sąsiedzi mogli i nie mogą zrozumiec.
ogladałem dzisiejszy mecz wraz z kolegami na rzutniku u kolegi w salonie i czułem się prawie jak na meczu który jest rozgrywany na żywo.
sumując
w srodę zwycięstwo i jedziemy dalej bo już nikt nam w tym nie przeszkodzi
brawo Panowie Piłkarze i Ty Nasza Kochana Świnko
ogladałem dzisiejszy mecz wraz z kolegami na rzutniku u kolegi w salonie i czułem się prawie jak na meczu który jest rozgrywany na żywo.
sumując
w srodę zwycięstwo i jedziemy dalej bo już nikt nam w tym nie przeszkodzi
brawo Panowie Piłkarze i Ty Nasza Kochana Świnko
-
sinar
- Loża WSR

Ciezki mecz w srode. Troche dziwi mnie ten hurraoptymizm w okolo. Ze zaraz wygramy z Finlandia.
1) Finowie sa na 2. miejscu w grupie (fakt ze zagrali tak jak my 1 mecz wiecej od Serbow i Portugalczykow)
2) Graja u siebie. Portugalia tam z nimi tez nie wygrala.
3) Pierwszy mecz i to u siebie przegralismy. I nie przekonuja mnie argumenty ze to bylo na poczatku kadencji Beenhakkera. Armenia byla w srodku kadencji. Ciezko nam jest zagrac 2 dobre mecze w 5 dni.
Takze ja tam mysle ze remis bedzie. Przynajmniej zachowamy (na razie) prowadzenie w grupie. No coz moze jestem niewiernym Tomaszem ale w ten awans do Euro uwierze dopiero jak bedzie
To mowilem ja. Dyzurny pesymista (sportowy)
1) Finowie sa na 2. miejscu w grupie (fakt ze zagrali tak jak my 1 mecz wiecej od Serbow i Portugalczykow)
2) Graja u siebie. Portugalia tam z nimi tez nie wygrala.
3) Pierwszy mecz i to u siebie przegralismy. I nie przekonuja mnie argumenty ze to bylo na poczatku kadencji Beenhakkera. Armenia byla w srodku kadencji. Ciezko nam jest zagrac 2 dobre mecze w 5 dni.
Takze ja tam mysle ze remis bedzie. Przynajmniej zachowamy (na razie) prowadzenie w grupie. No coz moze jestem niewiernym Tomaszem ale w ten awans do Euro uwierze dopiero jak bedzie
To mowilem ja. Dyzurny pesymista (sportowy)
-
zielonyszerszen
- Loża WSR