Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Nuuda! A poza tym życzę koledze powodzenia. Skoro uważa, że tak jest lepiej no to miłej zabawy.zielonyszerszen pisze:po co komuś miłośc ja i tak wiadomo o co chodzi .
po prosty czysty, piękny, namiętny, wrażliwy, drapieżny i bez zahamowań seks.
po co to pisac o spotkaniach, patrzeniu sobie w oczu i cichym pocałunkom jak i tak dwie osoby dążą do tego samego.
![]()
czy nie prawda![]()
![]()
-
sinar
- Loża WSR

No wedlug mnie roznica (duza) wieku ma znaczenie. Ja tam zawsze mialem dziewczyny w moim wieku lub nawet lekko starsze (tak z rok czasem dwa). Dopiero WSR mnie tak zdemoralizowaloHappy pisze:Jeśli chodzi o target wiekowy to masz przykłady, że można się wiekiem nieco różnić! Tak też jeśli się da w tę stronę co ktoś tam ci znamy to już na pewno da się w przeciwną.![]()
Aleś sobie ten target wymyślił. Bez sensu. Także szansę jeszcze masz!
![]()
Słodziutka! Wierz, że ci się uda a tak będzie!
PS. A cos takiego jak target istnieje i jest ok. Po prostu jak nie wiesz czego szukasz to pewnie nigdy tego nie znajdziesz. To jest tylko taki kompas. Tyle ze nie mozna mu ufac bezgranicznie. Bo prawda jest taka ze milosc nie wybiera a juz na pewno nie poddaje sie jakies matematyce czy statystyce
-
Kali
- WSR Guru

Czy wiecie dziewczyny jak można poznać prawdziwego mężczyznę. Wystarczy, że zajrzycie tutaj http://szkolareklamy.pl/ftopicp-104940.html#104940 i wziąć udział w zabawie. Może to tu poznacie przyszłego męża
a może to tu ktoś znajdzie swoją wybrankę marzeń, która lubi sport i będzie w przyszłości oglądała z tobą mecze. Serdecznie zapraszam 
-
GangstaGirl
- Bywalec

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

hi hi hi bardzo mi sie to Kali spodobało.Kali pisze:Czy wiecie dziewczyny jak można poznać prawdziwego mężczyznę. Wystarczy, że zajrzycie tutaj http://szkolareklamy.pl/ftopicp-104940.html#104940 i wziąć udział w zabawie. Może to tu poznacie przyszłego mężaa może to tu ktoś znajdzie swoją wybrankę marzeń, która lubi sport i będzie w przyszłości oglądała z tobą mecze. Serdecznie zapraszam
zamiast szukać mają podane na tacy.