siatkówka&halówka
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Paziu
- Ekspert

sprawa wygląda tak:
poszliśmys dziś do sekretariatu gimnazjum naprzeciowko WSR ... ogólnie bardzo niemiła administracja ... aż mi się moja własna pani dyrektator liceum przypomniała ...
wtorki i czwartki w ogóle odpadają bo są już zajęte całkowicie ...
piątki odpadają bo wiemy z doświadczenia że WSRowi ludzi nie będą chodzić ...
domyślam się ze z poniedziałkami byłoby podobnie (choć i tak już trochę lepiej) - bo w poniedziałki np część ludzi do wawy dopiero wraca itp ... tym bardziej że większość na siatce stanowią grupy TV i Foto ...
pozostaje więc środa ...
(płatne 50zł / godzinę)
i albo wziąć środę i zastanawiać się nad poniedziałkiem ...
albo jeśli ktoś ma inną propozycję / wie gdzie można salę wynająć ... najlepiej w niedalekości WSR niech poda to na forum ... przejdziemy się i zobaczymy / pogadamy ...
+ to że dyrekcja jest w trakcie zmiany ... co znaczy że wszyscy są bonusowo upierdliwi i nazłośćrobiący ... możliwe że w ogóle nie będzie możliwe w tym roku wynajęcie sali w gimnazjum przy cynamonowej ...
czekam na pomysły ...
poszliśmys dziś do sekretariatu gimnazjum naprzeciowko WSR ... ogólnie bardzo niemiła administracja ... aż mi się moja własna pani dyrektator liceum przypomniała ...
wtorki i czwartki w ogóle odpadają bo są już zajęte całkowicie ...
piątki odpadają bo wiemy z doświadczenia że WSRowi ludzi nie będą chodzić ...
domyślam się ze z poniedziałkami byłoby podobnie (choć i tak już trochę lepiej) - bo w poniedziałki np część ludzi do wawy dopiero wraca itp ... tym bardziej że większość na siatce stanowią grupy TV i Foto ...
pozostaje więc środa ...
(płatne 50zł / godzinę)
i albo wziąć środę i zastanawiać się nad poniedziałkiem ...
albo jeśli ktoś ma inną propozycję / wie gdzie można salę wynająć ... najlepiej w niedalekości WSR niech poda to na forum ... przejdziemy się i zobaczymy / pogadamy ...
+ to że dyrekcja jest w trakcie zmiany ... co znaczy że wszyscy są bonusowo upierdliwi i nazłośćrobiący ... możliwe że w ogóle nie będzie możliwe w tym roku wynajęcie sali w gimnazjum przy cynamonowej ...
czekam na pomysły ...
-
Paziu
- Ekspert

btw ... nie wiecie czy szkoła muzyczna przy Rosoła (albo szolc - rogozińskiego - nie wiem jaki ona ma adres) ma w posiadaniu salę gimnastyczną ? ... jeśli nie, to dopóki jest ciepło można by u nich pograć na zewnątrz - bo zdaje mi się że oni mają jakieśtam poletka ... (tym bardziej że nie wiem czy za granie na zewnątrz trzeba płacić) ...
-
GangstaGirl
- Bywalec

-
GangstaGirl
- Bywalec

-
sledziu18
- Początkujący(a)