Wybory 2007 - Kampanie wyborcze

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

mironwowo
Nowy(a)

Post autor: mironwowo » 17 paź (śr) 2007, 09:52:07

wg mnie spoty są za bardzo cukierkowate... nikt nie lubi takiego słodziku oglądać, przykład? http://www.klubrysia.pl/kategorie/pokaz ... a-pis.html parodia spotu PIS, wg mnie naprawdę lepsza od oryginału!

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 17 paź (śr) 2007, 18:41:40

Rusz dupe...

[ytv]eLNOZFTTjrA[/ytv]

...i idz glosowac

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 17 paź (śr) 2007, 18:45:39

:lol: niezłe

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 paź (pt) 2007, 12:35:52

Wg PiS nie powinien starszyc liberalami bo nie robia juz takiego wrazenia na ludziach jak 5 czy 10 lat temu. Ale na pewno dziala jeszcze grozenie prywatyzacja szpitali. Z kolei dobrym posuniecie PO jest ta Irlandia. Fakt Kwasniewski wytknal Tuskowi pewna niekonsekwencje ale jest to idea ktora mimo wszystko dziala na ludzka wyobraznie. Bo 2. Ameryka nie jestesmy ani 2. Japonia. Ale z Irlandia laczy nas wiele podobienstw (pomijajac jezyk, geografie i demografie ;) ). Wielki sasiad ktory przez setki lat ja okupowal, rolnictwo, bieda ktora zmuszala do emigracji, wreszcie katolicyzm. A przede wszystkim wiele dziesiatek tysiecy Polakow ktorzy wlasnie tam wyemigrowali. I co by nie mowic nie od razu ale za te 30 lat po wstapieniu do UE mozemy byc taka Irlandia.

Jednak podsumowujac obecna kamapania byla najmniej merytoryczna ze wszystkich jakie pamietam. Zwlaszcza w wykonaniu 2 prowadzacych w sondazach partii. Ciekawe czy dlatego w nich prowadza ;)

Mysle ze dzisiaj juz "bomb" nie bedzie. A w kazdym razie nie sadze zeby moglo to zdecydowac o wyniku wyborczym. No chyba ze bylaby to sprawa kalibru Leppera badz dziadka z Wehrmachtu. Oczywiscie pewne pole manewru stwarza PiSowi telewizja publiczna i prezydent ktory moze np wystapic z oredziem. Mozliwe tez ze bedzie dalej walkowana sprawa Sawickiej jako "niepolityczna" ale taka o ktorej "ludzie powinni wiedziec". TVP juz w tym tygodniu pare razy zmieniala ramowke zeby pokazywac reportaze o tej sprawie byc moze sprobuje jeszcze raz.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 21 paź (ndz) 2007, 10:19:16

Gratuluje [i nie mówię tego w najmniejszym stopniu złośliwie a wręcz przeciwnie, czyli szczerze] tego co zostało zrobione z tematem "Rozmowy o polityce" czyli np. prewencyjne go zamknięcie. Na stan obecny o wszelkich rzeczach podpadających pod łamanie ciszy wyborczej, będzie można rozmawiać dopiero po godz. 20:20.

PS : Osobiście spełniłem już swój demokratyczny przywilej - czy też jak sam to pojmuje : obywatelski obowiązek.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 paź (sob) 2007, 11:37:29

A to akurat mi sie podoba chocby nawet ta kampania miala byc przygotowywana na zwyciestwo PiS.

http://***SPAM***.pl/wybory2007/1630334,news.html

ODPOWIEDZ