Jak wrażenia po zakopiańskim plenerze AD 2007?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
teraz doczytalam temat od początku... i naprawdę mi szkoda ,ze nie pojawiłam sie na evencie ... ehh... a już najbardziej to mi szkoda tej Twojej gołej klaty na filmie Troy:D hehe... ale teraz w takim razie skrecami jakies produkcje na miejscu . nie? moze niekoniecznie o Yati ale mysle ze radosna twórczosc WSR-u dostarczy nam wystarczającej liczby tematow:P:P a dzieło na piecie Artura haha. mistrz. pokazal je moze na event dayu?
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec
Re: Mało kto czyta forum "Spotkania, imprezy"
Yay, miło mi to słyszeć, dzięki.wojtkowski pisze:Najbardziej z etiudek podobała mi się "Wigilia" (fajny klimat, muzyka, aktorzy)

A sam wyjazd... Mimo, że męczący, czasu wolnego praktycznie zero, to zaliczam go do bardzo, bardzo udanych...

-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
Ok, to ustaweczke zrobimy, jakis maly casting i sie ogarnie produckje
hehe.
Taki news z innej beczki. W sumie dotyczacy pleneru. Kolega Pawel, z ktorym robilem DOLINIARZY wczoraj poinformowal mnie, ze film zdobyl wyroznienie na II Przeworskim Przegladzie Amatorskiej Sztuki Filmowej.
Tak mi sie co raz przypomina. Filmy ekipy z II roku, tez byly fajnie zrobione. Opraga graficzna, no full profeska
nauczcie mie
Najwiecej problemow mielisMY z dzwiekiem. Reszta fajnie sie ogladalo.

Taki news z innej beczki. W sumie dotyczacy pleneru. Kolega Pawel, z ktorym robilem DOLINIARZY wczoraj poinformowal mnie, ze film zdobyl wyroznienie na II Przeworskim Przegladzie Amatorskiej Sztuki Filmowej.
Tak mi sie co raz przypomina. Filmy ekipy z II roku, tez byly fajnie zrobione. Opraga graficzna, no full profeska

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O prezentacji strategów
Materiał strategów musiał być dość obszerny, żeby rozbić w proch i pył niesprawiedliwe zarzuty, że niewiele w Zakopanem dokonaliśmy. A tak serio, to zaprezentowaliśmy już i tak mocno okrojoną prezentację, gdyż w wersji oryginalnej jest ona obliczona na 6-7 godzinTroy pisze:mysle, ze materiał strategow byl troche za obszerny. Krotko i na temat. Podoba mi sie material co dostalismy po prezentacji

-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Bywalec
wrzucilam na grono wiec pewnie mi sie dostanie jesli nie wrzuce i tu
pierwszy wrzut fotek z pleneru... ta czesc poswiecona jest drodze do Zakopca
cdn 
http://rapidshare.com/files/67913031/pociag.zip.html

http://rapidshare.com/files/67913031/pociag.zip.html
-