Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
No oczywiście daję czas i z cierpliwością czekam na owe narodziny... Jednak martwi mnie tylko to, że oficjalnie już klika rzeczy narodziło się już i jest ogółnie widzialne na korytarzach bądź w Kazimierzu gdzie niektóre łózka świeciły pustkami i nienaruszonym posłaniem a w niektórych był nadkomplet...Natalunia pisze:Daj nam troche czasuna pewno się cos urodzi ;P

-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
ja też do Happy... w związku z przepełnionymi i przepuszczonymi łóżkami w Kazimierzu... bo na zajęciach z autoprezentacji słyszałam (kątem ucha), że niektórzy zwyczajnie zupełnie nie mają tendencji do zagnieżdżania się.. może to dlatego. może nie mają do zagnieżdżania, ale mają do gnieżdżenia... to się gnieździli tam. w tych łóżkach.
p.s. się wyrasta chyba tylko z ubrań. niektórych.
p.s. się wyrasta chyba tylko z ubrań. niektórych.
-
- Wyrocznia WSR
Na kursie mnie uczyli, że wyrasta się w około 80% max. Ale są jeszcze niestety gorsze przypadki, np. takie że jako dziecko jest się w miarę spokojnym a potem nagle się zaczyna zmasowany atak z kosmosu i napada Cię faza kosmiczna i tak już to jest. No nie wiem, ja jak widać nie wyrosłam tylko, że u mnie to się impulsywnością, chęcią załatwienia wszystkiego od razu i słowotokiem lub słowopismem oraz chęcią wiedzenia wszystkiego na raz i o wszystkich też, niecierpliwością wyraża a nie zbytną ruchliwością! I totalnym brakiem możliwości koncentracji uwagi i zajęcia się tylko jedną czynnością na raz.
Gdynia nie jesteś dziś sama, po rozmowie powiększyło się grono.
No to co do gnieżdżenia w łóżkach to ja bym tak ładnie poprosiła żeby mi opisać kto się gnieździł i z kim a ja już resztę sobie dopowiem...

Gdynia nie jesteś dziś sama, po rozmowie powiększyło się grono.

No to co do gnieżdżenia w łóżkach to ja bym tak ładnie poprosiła żeby mi opisać kto się gnieździł i z kim a ja już resztę sobie dopowiem...

-
- Nowy(a)
Na kursie mnie uczyli, że wyrasta się w około 80% max. Ale są jeszcze niestety gorsze przypadki, np. takie że jako dziecko jest się w miarę spokojnym a potem nagle się zaczyna zmasowany atak z kosmosu i napada Cię faza kosmiczna i tak już to jest.
i tak to już jest?! nie uczyli Cię na kursie jak odeprzeć atak z kosmosu? bo ja sobie czasem nie radze z kosmicznymi fazami... ale z drugiej strony, może niech już tak będzie, jeśli jest...

jak to kto się gnieździł? oni z nimi...No to co do gnieżdżenia w łóżkach to ja bym tak ładnie poprosiła żeby mi opisać kto się gnieździł i z kim a ja już resztę sobie dopowiem...![]()
-
- Wyrocznia WSR