Pozdrowienia z najpiekniejszego miejsca jakie widzialam!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Pozdrowienia z najpiekniejszego miejsca jakie widzialam!

Post autor: a_anka » 19 lis (pn) 2007, 20:34:05

Pozdrowionka dla wszystkich WSRowiakow z przepieknej Czarnogory a konkretniej z miasta Kotor!!! Gory i morze w zasiegu reki...
Juz dzis wiem, ze to bedzie przygoda mojego zycia! Jaka u Was pogoda? Nie chce Was dobijac, ale tu w dzien jest nawet do 20 stopni :lol: 8)

Pozdrawiam!

...i tesknie

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 20 lis (wt) 2007, 08:28:57

Pozdrawiamy Czarnogórę! Baw się tam dobrze! A co to takie spóźnione wakacje są? Fajnie, że ciepło, przywieź go trochę do kraju! :lol:

A za kim tęsknisz najbardziej... I dlaczego ja o tym nic nie wiem? Proszę mi szybciutko do lawa... :P

a_anka
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: a_anka » 20 lis (wt) 2007, 19:20:08

Nie, to nie są spóźnione wakacje...to wymiana młodzieży na temat negatywnego postrzegania młodzieży w środkach masowego przekazu (w pięknych okolicznościach przyrody :D ) zajęcia po obiedzie, a przed obiadem zwiedzanie i przyznam, że zakochałam się w tym miejscu...coś niesamowitego!!! A tęsknię za Wami wszystkimi (wyróżniając tu oczywiście dzienną grupę SRII :wink: ) a Ty już mnie do lawa odsyłasz :wink: -> gdzie jak gdzie, ale tam siebie nie widzę :roll:

Pozdrawiam jeszcze raz!

Natalunia
Ekspert
Ekspert

Post autor: Natalunia » 10 gru (pn) 2007, 10:01:36

pozdrawiam z najpiękniejszego miejsca na ziemi, czyli... OGRODNICZEK pod Białymstokiem. Jest tu wszystko oprócz morza. Mamy jeziorka, rzeki, strumyki, góry, wyciąg narciaraski, łąki, doliny, niziny i lasy :)

ODPOWIEDZ