tuuu tuuu turuu tuu turuuu tuu turuuu turuuu tuu tuu
Jakiej muzy teraz słuchacie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Niespodziewanka związana z DuranDuran
wojtkowski pisze:Ale niespodzianka! Myślałem, że o DuranDuran nikt już nie pamięta.Ellie pisze:Duran Duran - What Happens Tomorrow
Słuchasz ich częściej? Masz jakieś płyty? Jakieś ulubione kawałki? Czy to tylko przypadek?
Z płyty Rio (1982), mojej ulubionej. Wiciu, przecież nie było Cie jeszcze wtedy nawet w planach Twoich rodziców, kiedy to bylo nagrywane!Wiciu pisze:ja lubie Duran Duran - głodny jak wilk
tuuu tuuu turuu tuu turuuu tuu turuuu turuuu tuu tuu
Ależ niespodzianka.
-
Wiciu
- Loża WSR

hyhyh, nie no w planach to już może byłem bo wyklułem się dwa lata później
ale ja lubię takie starsze kawałki bo to co lata po listach przebojów ostatnio to totalna pomyłka
miałem właśnie ostatnio w planach ściągnąć sobie ich dyskografie ale wygrali Stone Temple Pilots i Barry White
no ale może następni w kolejności będą Duran Duran 
ale ja lubię takie starsze kawałki bo to co lata po listach przebojów ostatnio to totalna pomyłka
miałem właśnie ostatnio w planach ściągnąć sobie ich dyskografie ale wygrali Stone Temple Pilots i Barry White
-
Wiciu
- Loża WSR

łooo boooszzzz i oczywiście Come Undone http://www.youtube.com/watch?v=SFbDhbl3QPY super ten wokalik laseczki
kurde naszło mnie i chyba zassam dyskografię

kurde naszło mnie i chyba zassam dyskografię
-
Wiciu
- Loża WSR

Madness - House of fun ( http://www.youtube.com/watch?v=Z2_XffyzWaM )
kolo który robił ten teledysk widać że sporo palił

kolo który robił ten teledysk widać że sporo palił
-
Wiciu
- Loża WSR

-
Ellie
- Bywalec

Re: Zapomniani DuranDuran
Przykro mi to mówić, ale z ich twórczości znam tylko ten utwór. ^^" [no, przynajmniej z tytułu]. Usłyszałam jakiś czas temu w pewnym filmie i lubię wracać to tego utworu.wojtkowski pisze:Ale niespodzianka! Myślałem, że o DuranDuran nikt już nie pamięta.Ellie pisze:Duran Duran - What Happens Tomorrow
Słuchasz ich częściej? Masz jakieś płyty? Jakieś ulubione kawałki? Czy to tylko przypadek?
-
seize
- Loża WSR

... takie cóś to już raczej tylko Sławkowski kojarzy ..
Skoro o starociach mowa to i ja się pochwale co to teraz sobie leci ...
Classix Nouveaux - Old world for sale
/ z m.in strony B singla "Tokyo" z 1981 no i dołożone do reedycji (2003) płyty "Night People" (1981) /
Classix Nouveaux - Old world for sale
/ z m.in strony B singla "Tokyo" z 1981 no i dołożone do reedycji (2003) płyty "Night People" (1981) /
-
Wiciu
- Loża WSR