Mi zadne zle wspomnienia sie z tym miejscem nie wlaczaja bo wciaz nie mam pojecia co to i gdzie to?? ;P Zawsze uwazalem, ze to nie miejsce, ale ludzie swiadcza o imprezie. Tak wiec mam nadzieje, ze bedzie nas jak najwiecej a nie tylko DRIMTIM
Zbiorowe URODZINY (integracyjne zaoczniaków) 1 GRUDNIA
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
eM_eM
- Nowy(a)
Wow! Kilka dni mnie nie bylo a tu juz impreza na (rowniez) moje urodziny jest praktycznie gotowa
Mi zadne zle wspomnienia sie z tym miejscem nie wlaczaja bo wciaz nie mam pojecia co to i gdzie to?? ;P Zawsze uwazalem, ze to nie miejsce, ale ludzie swiadcza o imprezie. Tak wiec mam nadzieje, ze bedzie nas jak najwiecej a nie tylko DRIMTIM
-
Anamis
- Początkujący(a)

-
Anamis
- Początkujący(a)

MAPA DOJAZDU!!!
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 48d6b41534
proszę sobie wkleić do przegladarki link i poczytać bo dość jasno opisałam ewentualności dojazdu
niedługo wersja nocna czyli ewentualności odjazdu w różne kierunki świata
[/url]
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 48d6b41534
proszę sobie wkleić do przegladarki link i poczytać bo dość jasno opisałam ewentualności dojazdu
-
BreezerGirl21
- Czasami coś napisze

Oj Happy na Solcu nie ma ŻADNYCH fajnych klubów, tam to same menelstwo. No sorry ale ja stwierdzam tylko fakt.Happy pisze:Oj, żeby wszystkie blondynki były takie "rasowe" to było by fajnie na świecie.Paziu pisze:magdo ... Happy jest rasowa ... do niej trzeba głośno i machać rękamiA jakie kluby są na Solcu?
-
Happy
- Wyrocznia WSR

No to pięknie nic na ten temat nie wiedziałam. A nigdy jeszcze się tak daleko nie zapuszczałam z mojego Ursynowka.BreezerGirl21 pisze:Oj Happy na Solcu nie ma ŻADNYCH fajnych klubów, tam to same menelstwo. No sorry ale ja stwierdzam tylko fakt.
-
yaceusz
- Czasami coś napisze