Co z 15 grudnia?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Ojej to nie wiem. To spytaj się SW, dla mnie bez sensu płacić i wpisywać się jak na sam koniec imprezy się przychodzi. Ale decyzja należy do SW. To On jest organizatorem głównym, nie chcę wprowadzić w błąd. Dla mnie 1-2 to tak już abstrakcyjne pory, że nie wiem ile osób dotrwa do tego czasu.
SW wypowiedz się tu w tej kwestii czymprędzej!

-
- Ekspert
Tylko porządnie zapakuj, najlepiej w betonowy sejf i oznaczkuj. Wtedy możesz wziąć to do siebie.Kawka03 pisze:Artur czy mam to brac do siebie? ...:>Artur0 pisze: prośby o Britney będą zapewne wyśmiane i okraszone wystrzałem środkowego palca wrost w sufit.)

-
- Loża WSR
No to moze od razu powiedzmy od ktorej goscie beda wpuszczani za darmoHappy pisze:To spytaj się SW, dla mnie bez sensu płacić i wpisywać się jak na sam koniec imprezy się przychodzi.

Wydaje mi sie ze kazdy ma swoj rozum. I chyba wie ze jak przychodzi o tej porze to impreza dlugo nie potrwa. Dlaczego ktos kto przyjdzie powiedzmy na 23 ma placic a ktos inny nie. Dajmy na to ktos sie zapisal, a sie spozni i tez przyjdzie po polnocy. A jak ktos zaplaci a nie przyjdzie bo np. zachoruje. Czy wtedy pieniadze sa mu zwracane?
Sorry wiem ze troche upierdliwy jestem (przynajmniej jesli chodzi o procedury

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Jak impreza bedzie do bialego rana to tak. Gorzej jak bedzie tak jak w New Deepie kiedy okolo 2-3 po prostu nas wyproszono. Ale to byl wyjatek. Wszystko zalezy jak sie Slawek dogadal z managementem tej placowki i jak sie ulozy impreza. Ale bierz pod uwage Kawka ze w okolicach polnocy czesc ludzi moze sobie czmychnac.
-
- Zadomowił(a) się
Happy wybacz... przyniose Ci jutro prezencik w ramach skruchy i rekompensaty 
Sinar wlasnie wiem, Chodzi o to ze ja pracuje do 1-2 w nocy. Jest to impreza Play'a wiec nawet nie wiem do ktorej dokladnie i jesli bede mogla zerwac sie wczesniej to przyjade bo szkoda mi ominac taka zabawe z WSR. Mysle ze poprostu ktos z imprezy da mi znac czy jest zabawa to bede kombinowac zeby byc jak najwczesniej

Sinar wlasnie wiem, Chodzi o to ze ja pracuje do 1-2 w nocy. Jest to impreza Play'a wiec nawet nie wiem do ktorej dokladnie i jesli bede mogla zerwac sie wczesniej to przyjade bo szkoda mi ominac taka zabawe z WSR. Mysle ze poprostu ktos z imprezy da mi znac czy jest zabawa to bede kombinowac zeby byc jak najwczesniej