Co z 15 grudnia?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Zadałem pewne pytanie w temacie Wyjścia wszelakie, ale chyba nikt nie uznał mnie godnym odpowiedzi. Spróbuje jeszcze raz, może tutaj mi się poszczęści.
A łoto com napisał:
No to ja od razu chciałbym się zapytać w tej sprawie, czy mógłbym sobie zaklepać miejsce na odległość? No bo jako najprzytomniejszy z przytomnych flegmatyko-melancholików, zaraz po sławkowym ogłoszeniu, że trza się pofatygować i zapisać w sekretariacie, się kufa zadumałem i efekt jest taki, że Sławomir równie dobrze mógłby w ogóle o tym nie wspominać.
To samo zresztą tyczy się tej akcji z prezentami. Nawet nie wziąłem żadnego losu, mimo szczerych chęci wzięcia udziału. To może jakby się tak udało zorganizować 5 minut dobroci dla zwierząt w sprawie imprezy świątecznej, to jeszcze by się znalazła jakaś cudowna osoba, która wylosowałaby coś za mnie i mi przekazała co wygrałem?
Wiem że o dużo proszę, ale przysięgam, że byłem grzeczny w tym roku
A łoto com napisał:
No to ja od razu chciałbym się zapytać w tej sprawie, czy mógłbym sobie zaklepać miejsce na odległość? No bo jako najprzytomniejszy z przytomnych flegmatyko-melancholików, zaraz po sławkowym ogłoszeniu, że trza się pofatygować i zapisać w sekretariacie, się kufa zadumałem i efekt jest taki, że Sławomir równie dobrze mógłby w ogóle o tym nie wspominać.
To samo zresztą tyczy się tej akcji z prezentami. Nawet nie wziąłem żadnego losu, mimo szczerych chęci wzięcia udziału. To może jakby się tak udało zorganizować 5 minut dobroci dla zwierząt w sprawie imprezy świątecznej, to jeszcze by się znalazła jakaś cudowna osoba, która wylosowałaby coś za mnie i mi przekazała co wygrałem?
Wiem że o dużo proszę, ale przysięgam, że byłem grzeczny w tym roku

-
- WSR Guru
Re: Przesłanie do Wicia i Absolwentów
Z tego co widziałem na stronie od 50 do 200 osób, robi się ciekawiewojtkowski pisze:Miejsc jest dosyć.

Widzę że z roku na rok jest coraz gorzej.wojtkowski pisze:Impreza w klubie Pie in the Sky (Wjazd 10 pln (trzeba wcześniej uiścić w sekretariacie).

oł szit, moja matka tym mnie męczy w kuchni na co dzień Bony M, Abba itp.wojtkowski pisze:Muzyka wyłącznie z lat 70. i 80. Stroje z epoki mile widziane.

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Przesłanie do Wicia i Absolwentów
Rozwala mnie takie malkontenctwo. Kali, powiem Ci coś niemiłego. Nie przychodź. Zaoszczędzisz 10 złotych, zwolnisz miejsce dla tych, którzy chcą sie bawić i cieszą zarówno z pomysłu jak i miejsca, a Ciebie nikt nie będzie katował żadnym Boney M., OMD, Duran Duran, Bee Gees czy jakimś innym szitem z tamtych lat. Acha, i żeby nie psuć w dalszym ciągu atmosfery wokół imprezy to już po prostu nie zabieraj w tej sprawie głosu, jeśli możesz.Kali pisze:Z tego co widziałem na stronie od 50 do 200 osób, robi się ciekawiewojtkowski pisze:Miejsc jest dosyć.
Widzę że z roku na rok jest coraz gorzej.wojtkowski pisze:Impreza w klubie Pie in the Sky (Wjazd 10 pln (trzeba wcześniej uiścić w sekretariacie).
oł szit, moja matka tym mnie męczy w kuchni na co dzień Bony M, Abba itp.wojtkowski pisze:Muzyka wyłącznie z lat 70. i 80. Stroje z epoki mile widziane.ale masakra. Myślę, że z muzyki najbardziej się będzie cieszył Pan Tomasz Syrowatko
-
- WSR Guru
Uuuuu widzę, że kogoś coś poruszyło. Przepraszam ale wyraziłem tylko i wyłącznie własną opinię nikogo nie obrażając, także o co biega
bo czegoś nie rozumiem. Jak nie chcesz żebym cokolwiek pisał to mnie po prostu zbanujcie i będzie po kłopocie. Albo napiszcie na głównej stronie forum, krytyka lub wyrażanie niezadowolenia na jakikolwiek temat szkoły zabronione
Podsumowując. Faktycznie nic nie idzie na lepsze, ale jest coraz gorzej.
A na imprezę mam jeszcze mniejszą ochotę iść.

Podsumowując. Faktycznie nic nie idzie na lepsze, ale jest coraz gorzej.

A na imprezę mam jeszcze mniejszą ochotę iść.
-
- Zadomowił(a) się
Spoko Happy, z pracy mam troche gadzetow z playa to przyniose i porozdaje bo nie mam co z tym robic. Mam smycze i plyty z fajna muza i tam jakimis dodatkami do telefonu. W poniedzialek mialam to ze soba bo prosto z Poznania zajechalam do szkoly to rozdalam ich troche. Jak ktos chce to mowcieHappy pisze:No przestań kochana nie mogę przyjmnować łapówek.Kawka03 pisze:Happy wybacz... przyniose Ci jutro prezencik w ramach skruchy i rekompensatyJeszcze mnie nagrają i będę miała. 8O To już marudź sobie ile chcesz.

-
- Ekspert
A mi smyczy nie dała...Kawka03 pisze:Spoko Happy, z pracy mam troche gadzetow z playa to przyniose i porozdaje bo nie mam co z tym robic. Mam smycze i plyty z fajna muza i tam jakimis dodatkami do telefonu. W poniedzialek mialam to ze soba bo prosto z Poznania zajechalam do szkoly to rozdalam ich troche. Jak ktos chce to mowcieHappy pisze:No przestań kochana nie mogę przyjmnować łapówek.Kawka03 pisze:Happy wybacz... przyniose Ci jutro prezencik w ramach skruchy i rekompensatyJeszcze mnie nagrają i będę miała. 8O To już marudź sobie ile chcesz.
Zalatwie Wam

btw. ciesz się pracą póki możesz, bo z tego co wiem to Play jest obecnie na dosć mocnym minusie, ale walczy jak może...

Co do tematu, to nie wiem czy będę 15, bo jak Magdy ma nie być...