Plener "zaoczny"
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
magdawwa
- Zaczyna działać

-
Aleksandra
- Początkujący(a)

-
blastgiera
- Nowy(a)
[quote="Anamis"]uderz w stół a nożyce... jakoś tak to szło... czyżbyś podał ekipę śledziojedzów ?[/quote]
aha! wiec niby ja mialem zjesc sledzie?
tak sie sklada moniu, ze po rozmowie z niejakim Slawkiem S. wyszlo w trakcie sledztwa, iz kilka osob zostalo zuwazonych w suterenie kazimierskiego schroniska mlodziezowego "Straznica" w godzinach nocnych, jak owi to domniemani sprawcy tego haniebnego czynu( bestialskiego gwaltu na wlasnosci Olgi X.) krecili film o tematyce nieprzyjaznej mlodym widzom, a motywem przewodnim jak sie domyslamy byly trupy. Komisja sledcza, ktorej pracami mialem przyjemnosc kierowac, sumujac ilorazy inteligencji wszystkich jej czlonkow, szybko skojarzyla fakty; horror i trupy( w tym przypadku tuszki sledzi baltyckich)- dwa elementy ktore sa niczym jak hot i shots, jak american i pie, jak frodo i baggins(...), i jednoglosnie stwierdzilismy, ze prawda jest jedna i nie lezy posrodku... a winni ciagle sa wsrod nas!i oni o tym wiedza!! :twisted:
aha! wiec niby ja mialem zjesc sledzie?
tak sie sklada moniu, ze po rozmowie z niejakim Slawkiem S. wyszlo w trakcie sledztwa, iz kilka osob zostalo zuwazonych w suterenie kazimierskiego schroniska mlodziezowego "Straznica" w godzinach nocnych, jak owi to domniemani sprawcy tego haniebnego czynu( bestialskiego gwaltu na wlasnosci Olgi X.) krecili film o tematyce nieprzyjaznej mlodym widzom, a motywem przewodnim jak sie domyslamy byly trupy. Komisja sledcza, ktorej pracami mialem przyjemnosc kierowac, sumujac ilorazy inteligencji wszystkich jej czlonkow, szybko skojarzyla fakty; horror i trupy( w tym przypadku tuszki sledzi baltyckich)- dwa elementy ktore sa niczym jak hot i shots, jak american i pie, jak frodo i baggins(...), i jednoglosnie stwierdzilismy, ze prawda jest jedna i nie lezy posrodku... a winni ciagle sa wsrod nas!i oni o tym wiedza!! :twisted:
-
Anamis
- Początkujący(a)

posądzas zatem jednoznacznie ekipę filmorobów? ja wprawdzie wybrałam sie raz do w/w sutereny z kamerą i wówczas zarejestrowałam jedynie słodki choć możliwe że i pośledziowy sen... następnie tylko raz zchodziłam tam aby zagrac zombie... i byłam całkiem żywa w tej swojej interpretacji martwego chodzącego człowieka... ja poza tym nie mogę być oskarożonym ponieważ siedziałam na górzę i piłam z Olą (nie piłam dosłownie le siedziałam blisko osób pijących oraz patrzyłam jak piją) wódkę oraz widziałam moment zasmucenia Olibezśledzia gdy zobaczyła że ostała się jedynie cebulka
jaka jest puenta: śledziojedzy nadal na wolności
jaka jest puenta: śledziojedzy nadal na wolności
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Tym razem wybaczam!Aleksandra pisze:Happy - przepraszam, ale bylam wielce rozczarowana postawa niektorych sluchaczy i w moim roztrzepaniu jakos mi umknelo.. Byc moze jednak sie zjawie jeszcze ktorejs srody i naprawie swoj niecny wystepek