Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
krzysiu
- Ekspert

Teraz już wiem kim jesteś Paulino!pinka pisze:wiesz, przytulanie to nie problem, ja np uwielbiam sie przytulac, ale sek w tym ze musi ktos sie NADAWAC do bycia przytulanym..
(patrz->mala sugestia
)
Po konsultacji tego zdania z KIMŚ, doszliśmy do wniosku, .. no dobra, ten ktoś doszedł do wniosku, że Sugestia Sugeruje, Że JA NIE NADAJĘ SIĘ DO PRZYTULENIA????
JEŻELI O TO CHODZIŁO (a osoba z którą rozmawiałem, ma prawo tak sądzić, gdyż zna Ciebie Paulino, dość czasu) TO JAK MOŻESZ TAK PISAĆ SKORO NIGDY MNIE NIE PRZYTULIŁAŚ!!!
nie możesz oceniać czegoś czego nie znasz...
Wybaczcie, że znowu nawiązałem to tej samej wypowiedzi ale mnie chwyciła.!
Wiem, też lubie czasem zjeść dobry obiad.
-
Wiciu
- Loża WSR

-
Wiciu
- Loża WSR

kto mi pokrótce powie o co w ogóle chodzi w tym topicu, bo nie chce mi się go czytać od początku??
z tego co mi sie wydaje to że są tu jakieś straszne ploty i takie tam domysły i jakieś w ogóle z kosmosu rozkminy kto się w kim kocha i kto jest piękny i że tamten z tamtą.. i że w ogóle i olaboga i oh ahh, coś na styl nędznych venezuelskich seriali

z tego co mi sie wydaje to że są tu jakieś straszne ploty i takie tam domysły i jakieś w ogóle z kosmosu rozkminy kto się w kim kocha i kto jest piękny i że tamten z tamtą.. i że w ogóle i olaboga i oh ahh, coś na styl nędznych venezuelskich seriali
-
pinka
- Nowy(a)
oj Krzysiu, Krzysiu przyznaj sie ile ludzi uczestniczylo w pomocy zinterpretowania mojej wypowiedzi?krzysiu pisze:Teraz już wiem kim jesteś Paulino!pinka pisze:wiesz, przytulanie to nie problem, ja np uwielbiam sie przytulac, ale sek w tym ze musi ktos sie NADAWAC do bycia przytulanym..
(patrz->mala sugestia
)
Po konsultacji tego zdania z KIMŚ, doszliśmy do wniosku, .. no dobra, ten ktoś doszedł do wniosku, że Sugestia Sugeruje, Że JA NIE NADAJĘ SIĘ DO PRZYTULENIA????
JEŻELI O TO CHODZIŁO (a osoba z którą rozmawiałem, ma prawo tak sądzić, gdyż zna Ciebie Paulino, dość czasu) TO JAK MOŻESZ TAK PISAĆ SKORO NIGDY MNIE NIE PRZYTULIŁAŚ!!!