Ipmreza 15 grudnia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR
Daaajesz Maryś, dajeeesz na forum! Właśnie dziś wypytywałam o Ciebie. Strasznie fajna z Ciebie dziewczyna, równiacha taka. Bardzo Cię polubiłam. I jak ślicznie malujesz szok. 8OMaryś pisze:A ja osobiście cieszę się bardzo,ze mi sie udało tak ładnie Happy pomalować. a i skoro maja być jakieś znizki dla tych co najdłuzej siedzieli, to ja tez głosuje za specjalnym drinem dla tych osób co tańce na parkiecie rozpoczęły

-
- Nowy(a)
Mam nadzieję,ze wytrwam. Czasami trudno mi chwilę wolną znależć, ale myślami bardzo często jestem z Wami. a dziś to taki szczególny dzień i postanowiłam się odezwać wreszcie. szczególny jest dlatego,że dawno mi się nie spało tak długo ( bo aż do 10
), tzn. trudno nazwać spanie spaniem:) jak Ci dziecko po głowie skacze i co 5 min. albo i częściej czegoś chce, ale i tak było super. do tej pory mam na sobie góre od piżamy:). a i ogladam sobie bajki z Igą moja. jak fajnie mieć wolne i to jeszcze do 2 stycznia:D...

-
- Nowy(a)
A i nie wiem, czy powinnam to tu pisać, ale jeszcze raz wielkie dzięki dla Ewy, która pomogła Nam zregenerować siły w trakcie długich godzin warsztatów Wizażu:D.Gdyby nie Ona Happy napewno nie udało by mi się dokonać tego wszystkiego pieknego na Twojej twarzy:D> a swoja drogą wielkie pozdrowienia dla Huby, która to jest najlepszą i najfajniejszą Hubą na Świecie...Prawdaż??
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
Ale mnie naszło na pisanie. ale musze jeszcze powiedzieć o jednej sprawie.
A mianowicie: jeżeli ktoś z Was lub z Waszych znajomych 15 grudnia w okolicach godz. 20.30-21 zauważył grupę ludzi na rogu Cynamonowej i Ghandii,a ludziki te zachowywały się w dość dziwny, wysublimowany a nawet powiedziałabym,że offowy ( moje ulubione słowo) sposób to chcę ja byście wiedzieli,że to były tylko zajęcia activity z warsztatów wizażu:D...a i fajnie,że takie ludziki...Happy nastepnym razem zamiast autem z Pawłem idziesz z Nami na piechotę, bez żadnego alle...
A mianowicie: jeżeli ktoś z Was lub z Waszych znajomych 15 grudnia w okolicach godz. 20.30-21 zauważył grupę ludzi na rogu Cynamonowej i Ghandii,a ludziki te zachowywały się w dość dziwny, wysublimowany a nawet powiedziałabym,że offowy ( moje ulubione słowo) sposób to chcę ja byście wiedzieli,że to były tylko zajęcia activity z warsztatów wizażu:D...a i fajnie,że takie ludziki...Happy nastepnym razem zamiast autem z Pawłem idziesz z Nami na piechotę, bez żadnego alle...
-
- Wyrocznia WSR
Dobra z Tobą zawsze.Maryś pisze:Happy nastepnym razem zamiast autem z Pawłem idziesz z Nami na piechotę, bez żadnego alle...