Jest i obiecany hardcore:
Najciekawsze polskie reklamy
Wystawa prac z konkursu Klubu Twórców Reklamy.
Królikarnia, Puławska 113
Ja wybieram sie w poniedzialek (ewentualnie sobota). Jak komus po drodze zapraszam niech sie odezwie tu na forum albo do mnie osobiscie.
W kazdym razie uwazam ze warto sie tam wybrac. Wystawa jest otwarta do 09.05. w godzinach 10.00 - 16.00
http://www.ktr.org.pl/l6.html
Hardcore ;)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Informacja na stronie KTR jest troche niepelna i rozni sie od tego co mozna przeczytac w muzeum Dunikowskiego w Krolikarni. Czesc informacji sila rzeczy nieaktualna (swieta, godziny otwarcia w weekend itp)
Najwazniejsze zupelnienia i poprawki
1) Wystawa jest otwarta do 6.05.
2) ceny biletow 6zl normalny, 4 zl ulgowy
3) w czwartek wejscie gratis
Najwazniejsze zupelnienia i poprawki
1) Wystawa jest otwarta do 6.05.
2) ceny biletow 6zl normalny, 4 zl ulgowy
3) w czwartek wejscie gratis
-
- Loża WSR
Wrazenia
Uff na taka wystawe to potrzeba 2x czasu. Albo 2 razy trzeba obleciec. Ja tu sobie ogladam czesc dot. corporate identity, chce sie czegos nauczyc, popatrzec porownac a tu mile panie juz gasza swiatlo bo za 20 minut zamykaja. No zesz cholewcia jasna.
Ale wystawa b. ciekawa kupa swietnych pomyslow. Nad niektorymi rzeczami trzeba troche postac poglowkowac a potem jest - eureka oswiecenie
Bardzo bardzo ciekawe. Mam nadzieje ze KTR za rok tez zrobi wystawke i wtedy juz sobie czas rozplanuje i na spokojnie obejrze.
Ale wystawa b. ciekawa kupa swietnych pomyslow. Nad niektorymi rzeczami trzeba troche postac poglowkowac a potem jest - eureka oswiecenie

-
- Ekspert
moglm wczesniej odwiedzic forum - dopiero dzisiaj wpadam na stronke wsr i czytam - wystawa do 6.05 - pech - mialam isc jutro
. ale coz - mam nauczke - nastepnym razem lepiej sie upewnie czy dopytam ...
szkoda ze nie poszlam - tym bardziej ze Sinar napisal ze bylo warto obejrzec -no coz.... szkoda tylko Grzesiu , ze nie dali Ci w spokoju dokonczyc zwiedzania w spokoju ...

szkoda ze nie poszlam - tym bardziej ze Sinar napisal ze bylo warto obejrzec -no coz.... szkoda tylko Grzesiu , ze nie dali Ci w spokoju dokonczyc zwiedzania w spokoju ...