Życzonka :)))
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
-
- Wyrocznia WSR
Też wszystkim moim ukochanym dzieciaczkom tym młodszym, tym średnim a nawet tym starszym życzę Wesołych, pogodnych rodzinnych Świąt, dużo pyszności i mega fajnych prezentów!
A przy okazji chciałam podziękować z bardzo oryginalną kartkę świąteczną, która czekała na mnie w szkole. Bardzo bardzo oryginalna. I bardzo znajome te twarze na tej kartce. Jedna łudząco przypomina Bollywooda a druga jednego z braci Wachowskich.
Wzruszyłam się naprawdę... Dzięki za pamięć. Powieszę ja na choince! Szkoda tylko, że żadnych autografów na niej nie ma...

A przy okazji chciałam podziękować z bardzo oryginalną kartkę świąteczną, która czekała na mnie w szkole. Bardzo bardzo oryginalna. I bardzo znajome te twarze na tej kartce. Jedna łudząco przypomina Bollywooda a druga jednego z braci Wachowskich.

-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
to ja także przyłączę się do życzeń (choć miałam je tu umieścić dopiero 24) 
Kochani, życzę Wam wszytkim (bez wyjątków
) wspaniałych, radosnych, niezapomnianych świąt. Bez stresów, urazów, nieporozumień i zwad. Aby każdy w sercu miał radość, nadzieję, siłę i optymizm. Pod choinką znalazł dużo prezentów a wokół siebie miał rodzinę, przyjaciół i wiernego psa (tak na wszelki wypadek 
W nowym roku zaś wszystkiego co najlepsze, pomyślności, życzliwosci i miłości. Odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół i oby każdy z nas odnalazł swój własny, prywatny kawałek nieba.
P.S. Jeszcze raz dziękuję Wszytkim WSR - owym Mikołajom, którzy sprawili że święta zawitały wcześniej i jakoś tak cieplej się na serduszku zrobiło

Kochani, życzę Wam wszytkim (bez wyjątków

W nowym roku zaś wszystkiego co najlepsze, pomyślności, życzliwosci i miłości. Odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół i oby każdy z nas odnalazł swój własny, prywatny kawałek nieba.
P.S. Jeszcze raz dziękuję Wszytkim WSR - owym Mikołajom, którzy sprawili że święta zawitały wcześniej i jakoś tak cieplej się na serduszku zrobiło