Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
NIe ma za co Wiciu, szlag mnie nieraz trafia kiedy to niby wychodzi że my faceci jesteśmy niewiadomo jak źli a kobiety to wyłącznie czyste dobro...
Natalunia, troche źle sie wyraziłem. Uzyłem słowa "publicznie" a ono może byc mocno interpretowanie; miałem na myśli bardziej po prostu "na zewnątrz", jako przeciwieństwo do "skrytości w sobie". Ale tak czy siak, jak się ma uczucia, to sie je ma a nie tylko jak się jest we dwoje i nikt tego widziec nie będzie. Uczucia to nie seks by były az tak prywatne -by siedziały wyłacznie we własej głowie i wychodziły z niej raz na święta- gdy się je czuje.
Natalunia, troche źle sie wyraziłem. Uzyłem słowa "publicznie" a ono może byc mocno interpretowanie; miałem na myśli bardziej po prostu "na zewnątrz", jako przeciwieństwo do "skrytości w sobie". Ale tak czy siak, jak się ma uczucia, to sie je ma a nie tylko jak się jest we dwoje i nikt tego widziec nie będzie. Uczucia to nie seks by były az tak prywatne -by siedziały wyłacznie we własej głowie i wychodziły z niej raz na święta- gdy się je czuje.
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
jak wiadomo, wśród reguły muszą zdażać się wyjątki. Ja tam nie umażam, że faceci to chamy, prostaki i w dodatku bez serca ale o niejednej dziewczynie mogłabym tak powiedzieć i oczywiście vice versa - nie uważam aby panie zawsze były takie czułe i kochające, bo znam niejednego faceta, który potrafi, jest lub taki stara się być (potrzebuje tylko trochę wprawy
- ot po prostu nie można 'szufladkować ludzi' bo każdy jest taki jaki jest i niech takim zostanie (prawda?) 

-
- Loża WSR
przepraszam gówno prawda.Martusia B pisze: każdy jest, tylko inaczej to okazujeinny jest przy dziewczynie i inny w towarzystwie.. to zależy

chyba że jest gnojem co jeszcze z nie jednej gałązki spadnie.
powiem Ci tak
co taki facet da co nie wiadomo co zrobił jak jak się w końcu okaze zwykłym kukusiem.

-
- Ekspert
Nie wrzucam wszystkich facetów do jednej szufladki. Trafiłam chyba w życiu na samych chamów. Oczywiście są złe, niedobre i bez serca kobiety i tak samo jest z mężczyznami. Jesteśmy tak zróżnicowani, że nie można uogólniać. A propos wyrażania publicznie uczuć - moim zdaniem to jest ważne, że nie boimy (stydzimy) się tego głośno powiedzieć. Powiedzieć publicznie o swoich uczuciach jest odważne. Ale pod żadnym pozorem nie można się z tego nabijać.
JA się przyznaję bez bicia, że kochałam tylko RAZ w życiu i trudno było się odkochać. Widocznie się pomyliłam, jeżeli chodzi o lokowanie uczuć, bo ktoś mi podciął skrzydła, kiedy w związku w końcu zaczęło się układać. I do tej pory zadaję sobie pytanie, po co 2 lata ktoś zawracał mi w głowie? Po to, żeby pewnego pięknego dnia powiedzieć, że chciałby jeszcze korzystać z życia i "poużywać" sobie z innymi?! Dostałam takiego kopa w serce, że trudno mi uwierzyć, że coś takiego można zrobić ukochanej osobie (bo twierdzi, że nadal mnie kocha). I jak tu teraz zaufać mężczyźnie?!
JA się przyznaję bez bicia, że kochałam tylko RAZ w życiu i trudno było się odkochać. Widocznie się pomyliłam, jeżeli chodzi o lokowanie uczuć, bo ktoś mi podciął skrzydła, kiedy w związku w końcu zaczęło się układać. I do tej pory zadaję sobie pytanie, po co 2 lata ktoś zawracał mi w głowie? Po to, żeby pewnego pięknego dnia powiedzieć, że chciałby jeszcze korzystać z życia i "poużywać" sobie z innymi?! Dostałam takiego kopa w serce, że trudno mi uwierzyć, że coś takiego można zrobić ukochanej osobie (bo twierdzi, że nadal mnie kocha). I jak tu teraz zaufać mężczyźnie?!
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
Uwaga! Szukam dziewczyny dla Mistera! Ma być ekstra i super!
Zgłoszenia proszę wysyłać na adres: kunegunda0@autograf.pl

Zgłoszenia proszę wysyłać na adres: kunegunda0@autograf.pl
-
- Loża WSR
-
- Ekspert