Forum Rank 100
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
i tak jestem pewien że będzie tak jak jest...bo forum to miejsce gdzie ludzie chcą między innymi po szkole od niej odpocząć.
kiedyś pamiętam obowiązkowe było by aktualni słuchacze napisali 2 newsy i 1 bardziej ambitny topik które by prowadzili.. więc jeżeli chcecie by forum było bardziej 'w zawodzie' to może by do tego wrócić(?)
kiedyś pamiętam obowiązkowe było by aktualni słuchacze napisali 2 newsy i 1 bardziej ambitny topik które by prowadzili.. więc jeżeli chcecie by forum było bardziej 'w zawodzie' to może by do tego wrócić(?)
-
- Loża WSR
Re: Wolność na forum
tu masz rację.wojtkowski pisze: Ale ostatecznie i tak każdy będzie robił i pisał co chce, prawda?
zobacz co wyprawia Pierwsza Dama tego forum .
zobacz jak jej topic o miłości ma powodzenie i jaką poczytalność a patrząc co dam się nie raz dzieje to nóż sam się w kieszeni otwiera.
same pierdoły że ta dostała kosza ten coś tam itp.
ale jak to napisałes każdy bedzie robił i pisał to co chce.
-
- Ekspert
Re: Wolność na forum
Sławku, w 100% się z Tobą zgadzam. Otrzymując na @ powiadomienie o poście w jakimś wątku, wchodzę zaciekawiona, a wychodzę zdegustowana, bo znów ktoś napisał sobie posta po prostu "z nudów" lub "dla punktów".wojtkowski pisze:Chodzi tylko i wyłącznie o to, żeby zachęcić do tej najbardziej wartościowej z punktu widzenia szkoły aktywności na forum (czyli podejmowaniu zagadnień związanych z tym czym się szkoła zajmuje, że tak powiem, w praktyce i naukowo) i jednocześnie zniechęcić do traktowania forum jak czatu (bo to z kolei jest niekorzystne i obniża jego prestiż w sieci). Ale ostatecznie i tak każdy będzie robił i pisał co chce, prawda?
Może modzi powinni jakoś zainterweniować i upominać dosadnie spamerów i wygonić ich np na czterię

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Nie masz. Podpisuję się pof tym.OSHka pisze:Mi raczej chodzi o posty głupawe, bezsensowne, nic nie wnoszące. Posty będące choć trochę związane z tematem topika są w porządku, ich się nie czepiam. Chodzi o to, by nie pisać tu rzeczy, które tylko na czatach można znaleźć. I uważam, że nie tylko ja mam takie zdanie.
-
- Loża WSR
A czymże jest forum jeżeli nie wirtualnym wspólnym (co najważniejsze i co chyba trochę zobowiązuje) domkiem ?Wiciu pisze:jestem po 7 piwach i tak se ogólnie ogarniam i powiem że....wolnoć tomku w swoim domku

Co do treści napisanej przez OSHkę to aż trudno mi się nie zgodzić, jako - w jakiś tam sposób - forumowemu aktywiście

Forum ma wiele działów; są i takie dla odstresowania się i wywalenia co leży na sercu w sposób prosty, ale ... naprawdę nie bójmy się uczestnictwa iście tematycznego. Każdy z Nas jest człowiekiem ma jakieś myśli, zdanie itd. Naprawdę nie bójmy się wygłaszać jakiś zdań i prowadzić rzeczowo rozmów czy też wręcz dyskusji